Πέμπτη, Ιουνίου 19

Στις 26 Ιουνίου η ανοίγει η αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου»


Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει στο όμορφο νησί μας το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής, το οποίο πλέον θα ονομάζεται «Άννα Πολλάτου», στη μνήμη του σπουδαίου, του αξέχαστου κοριτσιού της Ελληνικής Γυμναστικής που τόσο άδικα και πρόωρα έχασε τη ζωή του τον περασμένο μήνα.
Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Άννα είχε ξεκινήσει την αθλητική της πορεία από τα τμήματα του διοργανωτή συλλόγου "Α.Γ.Σ. Επτανήσων Κεφαλονιάς"
Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν, περίπου, 2000 αθλούμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα παρουσιάσουν τα υπέροχα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής. Θα έχουν την ευκαιρία, παράλληλα, να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κεφαλονιάς και να κολυμπήσουν στις υπέροχες παραλίες της.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων του Δήμου Κεφαλονιάς, της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας(Ε.Γ.Ο) και του "Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Επτανήσων Κεφαλονιάς".
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα ξεκινήσουν από την Κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου την Πέμπτη 26 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Αντώνης Τρίτσης>> την Κυριακή 29 Ιουνίου.
Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχουν οι προπονήτριες Μποζένα Μπασιαρδή και Ελένη Δαρδαμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου