Δευτέρα, Ιουνίου 30

Εντυπωσιακή αυλαία στο 26ο Φεστιβάλ Γυμναστικής "Άννα Πολλάτου"


Με μια φαντασμαγορική και λαμπρή γιορτή ολοκληρώθηκε το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» στο κατάμεστο χθες κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».
Τα τμήματα ήταν εντυπωσιακά και στην κυριολεξία έκλεψαν την παράσταση αλλά και το ενδιαφέρον των θεατών.
Γυμναστική, μουσική και χορός σε ένα, «μάγεψαν» τους πάντες και απέδειξαν ότι το συγκεκριμένο Φεστιβάλ αποτελεί το καλύτερο στο είδος του σε όλη την χώρα.
Τα 16 τμήματα που συμμετείχαν με τις χορογραφίες τους και τα ζογκλερικά τους στο ταπί καθήλωσαν τους πάντες που δεν σταμάτησαν να τους χειροκροτούν.
Οι διοργανωτές μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι από τα «κατορθώματα» τους αλλά και την διαφήμιση και προβολή του νησιού μας μέσα από μια υπέροχη διοργάνωση.
"Ψυχές" της διοργάνωσης με την καταπληκτική τους δουλειά, ο Σταύρος και Μποζένα Μπασιαρδή, Η Ελένη Δαρδαμάνη (έκανε και τις παρουσιάσεις) και Ευαγγελία Σραβάκου.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Σταύρος Μπασιαρδής καθώς και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού αθλητισμού Δήμου Κεφαλονιάς κ. Βαγγέλης Κεκκάτος.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, η βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης και ο νυν περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός.
Επίσης όπως σε όλες τις παρουσίες του Φεστιβάλ έτσι και εδώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή μέσα σε κλίμα συγκίνησης στην μνήμη της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκου μας και αθλήτριας του Συλλόγου Άννας Πολλάτου.
Μάλιστα έπαιξε και πάλι το θαυμάσιο βίντεο, όπως και στην τελετή έναρξης, επιμελημένο από τον Βασίλη Λουκάτο, αφιέρωμα στην Άννα.
Τέλος η κ. Βίκυ Πολλάτου με την κόρη της Νεφέλη που είναι και αθλήτρια του Συλλόγου, τίμησε την Μποσένα Μπασιαρδή για την προσφορά της, παραδίδοντας της έναν εντυπωσιακό πίνακα ζωγραφικής.
Με την λήξη έγιναν οι καθιερωμένες απονομές στα τμήματα από την Βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κεκάττο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη.
Πέφτοντας λοιπόν η αυλαία μιας ακόμη εντυπωσιακής διοργάνωσης, οι συντελεστές της πανευτυχείς, έδωσαν ραντεβού για το επόμενο που θα είναι το 27ο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου