Πέμπτη, Ιουνίου 26

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Άμμου


Την παρθενική της εμφάνιση στην Α΄ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου θα πραγματοποιήσει η Εθνική Ανδρών στην Πολωνία από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου.
Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή του αθλήματος στη χώρα μας, καθώς μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα η Εθνική πέτυχε να συμπεριλαμβάνεται στις  12 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
«Στόχος μας σε αυτή την πρώτη συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης είναι να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μεγαθήρια του αθλήματος. Μας λείπουν οι εμπειρίες από τέτοιου υψηλού επιπέδου ματς, όμως μας δίνεται η ευκαιρία να τις αποκτήσουμε κι εμείς. Επίσης, θέλουμε να αποφύγουμε τη 12η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στέφανος Σοϊλεμές.
1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ)
2. ΠΕΡΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ)
3. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
5. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
6. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
7. ΠΑΠΑΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ
8. ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9. ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
10. ΓΚΡΙΤZΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Η Ελλάδα θ΄ αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του 1ου ομίλου τη διοργανώτρια χώρα στις 27/6 (18:00), την Πορτογαλία στις 28/6 (15:30) και την Ολλανδία στις 29/6 (15:30). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη Σόποτ.
Η ελληνική ομάδα θα ολοκληρώσει τους αγώνες της σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης με τη συμμετοχή της σε όμιλο στη Μόσχα (11-13/7) μαζί με τη Ρωσία, την Ισπανία και τη Λευκορωσία.
Από τα αποτελέσματα σε αυτούς τους αγώνες θα προκύψει η τελική κατάταξη, με τους οκτώ πρώτους να προκρίνονται στα τελικά της διοργάνωσης (14/8, Ισπανία) και τον 12ο να διεκδικεί  σε μίνι τουρνουά με τους επτά καλύτερους της Β΄ κατηγορίας την παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου