Πέμπτη, Ιουνίου 26

Σήμερα 9:30 μ.μ., στην πλατεία Αργοστολίου η αυλαία του 26ου Διεθνούς Φεσιβάλ Γυμναστικής με την τελετή έναρξης



Όπως κάθε χρόνο και για 26η συνεχή φορά, σήμερα το βράδυ στις 9:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία του Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής που από φέτος θα ονομάζεται «Άννα Πολλάτου», κάτι που αποφάσισαν οι διοργανωτές σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκου και επί πολλά χρόνια αθλήτριας του Συλλόγου.
Η διοργάνωση αποτελεί μια γιορτή χαράς και μαζικής άθλησης με πολύ μεγάλη μάλιστα επιτυχία για τον χώρο της Γυμναστικής, ενώ είναι η παλαιότερη τέτοιας μορφής στην Ελλάδα.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στο Ληξούρι, τα Κουρκουμελάτα και στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί η κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ με τη συμμετοχή όλων των αποστολών.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» αποτελεί συνδιοργάνωση του "Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Επτανήσων Κεφαλονιάς", της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων του Δήμου Κεφαλονιάς και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας(Ε.Γ.Ο).
Την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχουν οι προπονήτριες Μποζένα Μπασιαρδή και Ελένη Δαρδαμάνη.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:
Παρασκευή 27.06.2014 - Kεντρική Πλατεία Ληξουρίου – Ώρα έναρξης : 20.00
Σάββατο 28.06.2014 -Στάδιο Κουρκουμελάτων – Ώρα έναρξης: 20.00
Κυριακή 29.06.2014 - Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» - Ώρα έναρξης : 18.30
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου