Σάββατο, Απριλίου 4

Πέρασαν από τα Μακρυώτικα τα Ομαλά 1-0 την Έρυσσο


Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  0-1
Και μαθηματικά 3α τα Ομαλά... Χωρίς νίκη η Έρυσσος στα playoffs
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα, η Έρυσσος δεν κατάφερε να πάρει ούτε αυτή την φορά την πρώτη της νίκη στα playoffs με αντίπαλο τα Ομαλά, αφού ηττήθηκε με σκορ 1-0. Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν και μαθηματικά την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας οριστικά στην 4η και τελευταία την αντίπαλο τους.
Το παιχνίδι γενικά και βαθμολογικά αδιάφορο, μέτριο και χωρίς πολλές φάσεις δεν πρόσφερε το θέαμα που θα περίμεναν οι φίλοι των δυο ομάδων.
Τα Ομαλά ήταν καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η νίκη τους ήταν δίκαιη.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από την αρχή με «δέκα» λόγω έλλειψης μικρού στην βασική ενδεκάδα.
Παρ’ ολα αυτά πάλεψαν όσο μπορούσαν ενώ είχαν κάποια μακρινά κυρίως σουτ που δεν βρήκαν στόχο και ένα δοκάρι.
Τα Ομαλά έχασαν δυο τρεις φάσεις που θα μπορούσαν να πετύχουν και κάποιο άλλο γκολ με τους Καραντινό-Νεόφυτο και Νεόφυτο Χ τ. Δ., ενώ κάποιες φορές απέκρουσε ο Σιμάτος σώζοντας την ομάδα του.
Δοκάρι για τους γηπεδούχους
Στο 46’ και συγκεκριμένα με την σέντρα του β’ ημιχρόνου ο Νικ. Καββαδίας θα πιάσει το μακρινό δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ που θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Στ. Τσακαρισιάνου και στη συνέχεια άουτ.

Το γκολ της νίκης των φιλοξενούμενων
Στο 76’ μετά από ωραία συνεργασία Γεωργόπουλου-Νεόφυτου Χ. τ. Δ., ο τελευταίος με ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Χρ. Τσακαρισιάνο απέναντι από τον Σιμάτο με το πλασέ του να είναι εύστοχο και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου. 
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Ζαμπέλης Γ., Βασιλάτος, Tavani G, Κατριβέσης (Νικολετάτος Π.), Ζαμπέλης Απ., Γιαννάτος (Πατρίκιος), Tavani N., Καψάλης (Μολφέτας), Καββαδίας.
Ομαλά:(Γ. Μεσολωράς), Στ. Τσακαρισιάνος, Χρ. Τσακαρισιάνος, Τζάκης (Μαζαράκης Στ.), Γαλιατσάτος (Μινέτος), Δανελάτος Α., Γεωργόπουλος, Γκαζάρ, Μπελτσώνιας (Σταθάτος), Νεόφυτος Χ τ. Δ., Καραντινός-Νεόφυτος, Νεόφυτος Χ. τ. Π..
Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του πρωταθλήματος
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου