Κυριακή, Απριλίου 5

Μια από τα ίδια και σήμερα στο Δ.Α.Κ..... Διλινάτα-Εικοσιμία 1-1

Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  1-1
                                     
Όλα δείχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε μεγάλα παιχνίδια με τα φαβορί να απουσιάζουν και την αγωνία μέχρι στο "κόκκινο" μέχρι το τέλος
Όπως και στο χθεσινό, έτσι και στο σημερινό παιχνίδι των playoffs μεταξύ Διλινάτων – Εικοσιμίας, η ισοπαλία και το τελικό 1-1 έδειξε ότι οι ομάδες περισσότερο ήθελαν να μην χάσουν παρά να πετύχουν κάποιο γκολ.
Έτσι μετά και από αυτό το αποτέλεσμα όλα ξεκινούν από την αρχή και είναι σαν να μην έγινε ποτέ η αγωνιστική αφού δεν άλλαξε τίποτε βαθμολογικά. Έτσι θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια παράλληλα με την αγωνία μέχρι το τέλος και τις ομάδες σε κάθε παιχνίδι να παίζουν με την «φωτιά» για να δούμε ποια θα κόψει πρώτη το νήμα της φετινής κούρσας.
Στην αρχή το παιχνίδι και στο πρώτο 15λεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο και τις ομάδες να ρίχνουν το μεγαλύτερο βάρος στις άμυνες. Αποτέλεσμα ήταν να μην έχουμε πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και οι μάχες κατά ένα μεγάλο ποσοστό να «μαίνονται» στον χώρο του κέντρο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, κυκλοφορούσαν καλύτερα μπάλα, ενώ είχαν την υπεροχή η οποία όμως ήταν ανούσια, μιας και δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των πρωτοπόρων.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και όπως προαναφέραμε με ελάχιστες φάσεις.
Στο δεύτερο η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια και την Εικοσιμία που πατούσε καλύτερα, να καταφέρνει να προηγηθεί στο σκορ με ένα εντυπωσιακό τέρμα από εκτέλεση φάουλ του Μπούσι.
Μετά το 0-1 οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις για την ισοφάριση και σε μια από αυτές θα κερδίσουν το πέναλτι που θα φέρει το τελικό 1-1.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3’ ο Κ. Τζωρτζάτος θα εκτελέσει το κόρνερ από δεξιά στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Διον. Τζωρτζάτος θα πιάσει μια κεφαλιά από δύσκολη όμως θέση και θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιαννά.
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 13’ όταν ο Φ. Τζωρτζάτος θα βρει έξυπνα στην περιοχή τον Διον. Τζωρτζάτο απέναντι από τον Γιαννά που θα κάνει το πλασέ για να σώσει με τα πόδια τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας.
Στη μοναδική καλή τους φάση στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μια πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Κονόμης θα μπει στην περιοχή και θα πιάσει το διαγώνιο σουτ που θα στείλει την μπάλα να περάσει παράλληλα με την εστία του Καλαφάτη άουτ.
Αυτές ήταν οι φάσεις για το πρώτο μισό του αγώνα. Στην επανάληψη και στο 56’ οι γηπεδούχοι θα έχουν την ευκαιρία με τον Ταγκίρη μέσα από την περιοχή να πιάνει το σουτ και τον Γιαννά να αποκρούει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Στο 59’ ο Μπούσι με μια καταπληκτική απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την  μεγάλη περιοχή θα αφήσει «άγαλμα» τον Καλαφάτη αφού η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί «Γ» της εστίας του και στα δίχτυα για το 0-1 της ομάδας του.
Στο 61’ ο Τανουσάι με μια κούρσα από δεξιά θα φτάσει λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια όπου θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή στον Φ. Τζωρτζάτο, όμως το σουτ που πραγματοποιεί ο «μικρός» είναι αδύναμο και μπλοκάρει εύκολα την μπάλα ο Γιαννάς.
Στο 63’ ο Διον. Τζωρτζάτος θα μπει στην περιοχή από δεξιά, εκεί θα βρεθεί κάτω από ένα μαρκάρισμα του Κουμαριώτη και τον διαιτητή κ. Ματιάτο να υποδεικνύει πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Χρ. Τζωρτζάτος που θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία και τον Γιαννά στην δεξιά για την ισοφάριση της ομάδας τους και το 1-1.

Τελευταία φάση στο παιχνίδι για να «κλέψει» την νίκη η Εικοσιμία στο 89’ όταν ο Κονόμη θα πιάσει το σουτ μέσα από την περιοχή και απέναντι από τον Καλαφάτη που θα αποκρούσει το πλασέ του εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλα κόρνερ και τις καρδιές των συμπαικτών του στην θέση τους.
Οι συνθέσεις
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Διλινάτα:(Γκ. Ρέντσι), Καλαφάτης, Κουρκουμέλης (63’ Κατσούρης, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου (83’ Κορσιάνος), Τζωρτζάτος Διον., Ταγκίρης, Τανουσάι, Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φ..
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Κουμαριώτης (78’ Ψάλτης), Κονόμη, Μινέτος Χρ., Μινέτος Ι., Ντουκάι, Αποστολάτος, Αντωνάτος (46’ Γερασιμάτος), Μπούσι, Αποστόλου (68’ Αλεξανδράτος), Κοκκόσης. 
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου