Σάββατο, Απριλίου 4

Ο Σταύρος Ψαλιδάκης, ένα "δικό" μας παιδί διοργανώνει αγώνα φιλανθρωπικού χαραχτήρα την Μ. Πέμπτη στη Νίκαια


Ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την Κεφαλονιά και το τοπικό ποδόσφαιρο πριν από δυο περίπου χρόνια με τη φανέλα των Φωκάτων και στην θέση του τερματοφύλακα, ένα παιδί χαμηλών τόνων, σπουδαστής τότε στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, ο Σταύρος Ψαλιδάκης, θα διοργανώσει ένα τουρνουά ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Σταύρος που διακρίνεται για την φιλανθρωπική του δράση δεν θα μπορούσε τις Άγιες αυτές ημέρες να μην σκεφθεί τον συνάνθρωπο του, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας ο οποίος έχει ανάγκη την δική μας προσφορά.
Ο Στ. Ψαλιδάκης με τη φανέλα των Φωκάτων
Έτσι αποφάσισε να διοργανώσει έναν τέτοιο αγώνα, έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους, εκεί που δεν μετρούν τα γκολ, αλλά η ανθρωπιά προκειμένου να δώσει χαρά σε αυτούς που την χρειάζονται.
Το συγκεκριμένο τουρνουά, μπορεί να μην διεξάγεται στο νησί μας, όμως ενέργειες από παιδιά που άφησαν το στίγμα τους στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο και η δράση τους είναι τόσο σημαντική, μας είναι αδύνατον να μην το δημοσιοποιήσουμε δίνοντας μέσω του Σταύρου το παράδειγμα προκειμένου να τον μιμηθούν και άλλοι. Παράλληλα καλούμε τους συμπατριώτες μας του Πειραιά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Την Μ. Πέμπτη 9-4-2015 λοιπόν στο Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας ως μέλος της Λέσχης Φίλων Προοδευτικής θα διοργανώσει αυτό το τουρνουά προκειμένου να συγκεντρωθούν, τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.
Συμμετέχουν:η Εθνική ομάδα αστέγων, ο Σ.Φ. Περαμαϊκού και η Λ. Φ. Προοδευτικής.
Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Σταύρο Ψαλιδάκη για την δράση και το φιλανθρωπικό του έργο. Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει με την πρώην ομάδα του τα Φωκάτα και τον δραστήριο πρόεδρο της κ. Νίκο Φωκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου