Παρασκευή, Απριλίου 3

Η Pre game της 1ης αγωνιστικής των playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας με τους αγώνες των playoffs να ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο με τα δυο παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής να διεξάγονται στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου ομάδα των Διλινάτων
Και τώρα ήρθε η μεγάλη ώρα για το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα των playoffs, η ώρα που η μπάλα "καίει" κυριολεκτικά. Μια διαδικασία που βγάζει τον πρωταθλητή της φετινής περιόδου. Διλινάτα - Α.Ε.Κ. - Α.Ο.Κ.Ι. και Εικοσιμία είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το στέμμα. Η Α.Ε.Κ. μάλιστα αν το καταφέρει θα είναι πρωταθλήτρια για 3η συνεχόμενη χρονιά!!!!
Οι παραπάνω ομάδες είναι πανέτοιμες και εμείς αναμένουμε να παρακολουθήσουμε παιχνίδια που θα μας κόβουν την ανάσα, αφού και οι τέσσαρες λίγο πολύ είναι ισοδύναμες και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει οτιδήποτε.
Η πρώτη αγωνιστική θεωρούμε ότι θα είναι ο "καθρέπτης" της σειράς και μπορεί να μας δώσει μια καλή εικόνα για τη συνέχεια. Για αυτό και οι "4" θα επενδύσουν πολλά στην πρεμιέρα.
Τα Διλινάτα, πρωταθλητές κανονικής περιόδου οδηγούν την σειρά με ένα καλό μαξιλάρι 4 βαθμών που σίγουρα μπορεί να μη λέει και τίποτε αν δεν το εκμεταλλευτούν  με το καλημέρα. Με αντίπαλο την πολύ δυνατή Εικοσιμία που ξεκινάει με 0 και αν ηττηθεί σχεδόν τελειώνει, δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι με πολύ μεγάλη σημασία και για τις δυο ομάδες οι οποίες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την σειρά.
Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για το επόμενο ζευγάρι της αγωνιστικής την Α.Ε.Κ. και τον Α.Ο.Κ.Ι.. Η περυσινή πρωταθλήτρια πάει στην σειρά με +2, θέλει τη νίκη που θα την κάνει φαβορί και παράλληλα θα βγάλει εκτός, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, για τη συνέχεια τον αντίπαλο της.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. δεν έχει πολλές επιλογές αφού η νίκη αποκτάει προτεραιότητα στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας ώστε να μείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος και να μην βγουν με το "καλημέρα"..... στα πίτς!
Με όλα τα παραπάνω αυτοί που χαίρονται περισσότερο είναι οι φίλοι των ομάδων που είμαστε και είναι σίγουροι ότι θα παρακολουθήσουμε υψηλής ποιότητας θέαμα!!
Τέλος να ευχηθούμε η διαιτησία να περάσει απαρατήρητη από όλα τα παιχνίδια και να αφήσει τους ποδοσφαιριστές να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές.

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Σάββατο  4-4-2015  ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μενεγάτος
Λευτέρης
Μαγουλάς Σπ.
Ματιάτος Δ.
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Κυριακή  5-4-2015  ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Ματιάτος
Διονύσης
Βασιλόπουλος Δ.
Αβάζαρος Χρ.


Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                                                    
"Σοβαρεύουν" πλέον τα πράγματα και δεν χωράνε λάθη.....
Μεγάλο ντέρμπι........ Και οι δυο θέλουν ένα καλό ξεκίνημα
Με το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Α.Ε.Κ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο το απόγευμα στις 6 μ.μ. ανοίγει η αυλαία των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες που κάνει επιτακτική την ανάγκη κατάκτησης της νίκης αφού αντικειμενικά όποια ομάδα χάσει, χάνει και τις περισσότερες από τις πιθανότητες της να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα αν τα Διλινάτα την επόμενη ημέρα επικρατήσουν της Εικοσιμίας. Η τελευταία κατά την άποψη μας αναμένεται να είναι ο υπ’ αριθμόν 1 ρυθμιστής της συνέχειας αλλά γενικότερα του πρωταθλήματος με την ανάδειξη του πρωταθλητή 2014-2015.
Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν μια σταθερή πορεία, ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο και παραμένουν αήττητοι εδώ και 9 αγωνιστικές (από την 13η και την βαριά ήττα με 7-1 στις Κεραμειές από την Εικοσιμία). Είναι διατεθειμένοι όλοι στο συγκρότημα του Γ. Τόγια σε αυτά τα παιχνίδια να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να διατηρήσουν τα σκήπτρα στο τοπικό ποδόσφαιρο και να καταφέρουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. 
Να κατακτήσουν δηλαδή τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας!! (Η ίδια διατηρεί το ρεκόρ από πέρυσι με δυο συνεχόμενες).
Οι τυπικά γηπεδούχοι από την άλλη μπορεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να μην έπιασαν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης τους, να είχαν κάποια αποτυχημένα αποτελέσματα, όμως εδώ τα πάντα είναι διαφορετικά και ιδιαίτερα όταν μπορεί να κριθούν πολλά στην πρώτη αγωνιστική. Εδώ κάθε λάθος μετράει διπλά. Κάθε λάθος μπορεί να σε στείλει από τον «Παράδεισο» στην «κόλαση» και αυτό οι «μελανόλευκοι» το γνωρίζουν πολύ καλά. Έτσι πάνε στο ντέρμπι με σοβαρότητα και πίστη ότι θα τα καταφέρουν.
Σε αυτό το ντέρμπι εκτός της ποιότητας που βγάζουν οι δυο ομάδες στο γήπεδο, θα παίξουν και πολλά άλλα πράγματα ρόλο και πάνω από όλα η ψυχή, το πάθος, η υπομονή-επιμονή και το καθαρό μυαλό.
Είμαστε σίγουροι ότι θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να μας προσφέρουν ανάλογο με την αξία τους θέαμα.
Ο Σπ. Παπαδάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αλ. Πολλάτο που είναι τιμωρημένος. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα του.
Από την άλλη ο Γ. Τόγιας δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο και έτσι θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. 
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος: Οι παραπάνω ομάδες είχαν: Στον πρώτο γύρο η Α..Ε.Κ. νίκησε με σκορ 2-1 ενώ στον δεύτερο οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1!
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Δ. Ματιάτο.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                     
Παιχνίδι καθρέφτης για το μέλλον του πρωταθλήματος
Με ένα μεγάλο επίσης παιχνίδι θα συνεχιστεί η πρώτη αγωνιστική την επόμενη ημέρα και στις 6 επίσης μ.μ. στο ίδιο γήπεδο.
Αυτή την φορά τα Διλινάτα θα φιλοξενήσουν την Εικοσιμία, ίσως στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι όχι μόνο της αγωνιστικής αλλά και του μίνι πρωταθλήματος μιας και οι δυο ομάδες έχουν ποντάρει πολλά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Όπως γράψαμε και προηγούμενα η ομάδα της Λειβαθούς μπορεί να γίνει ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος τόσο για τη δική της όσο και των άλλων ομάδων πορεία και την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.
Με ήττα χάνει τις περισσότερες των πιθανοτήτων της για «κούπα», αφού η διαφορά των 7 βαθμών που θα προκύψει δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί στη συνέχεια, ενώ με νίκη ή ισοπαλία βάζει για τα καλά «φωτιά» στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα όλα ξεκινούν από την αρχή και για τους «4».
Εύκολα λοιπόν μπορεί κανείς να καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου που θα παραταχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με μοναδικό στόχο το «2» και το τρίποντο.
Τώρα όσον αφορά τους γηπεδούχους με μια νίκη σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του ντέρμπι την προηγούμενη ημέρα σίγουρα τους κάνει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μετά από τρία χρόνια.
Η ομάδα του Γκ. Ρέντσι μετά την ευχάριστη «περιπέτεια» της στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, τα συνεχή ταξίδια, κάποιες σημαντικές απουσίες και την κούραση κακό σύμμαχο, σίγουρα θα αποτελέσουν ένα σημαντικό πρόβλημα για αυτή. Όμως, έχουν δείξει μέχρι τώρα, ότι δεν καταλαβαίνουν από αυτά. Μένει να δούμε τελικά αν και κατά πόσο θα επηρεαστούν από τα παραπάνω.
Μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή των γηπεδούχων η κατάσταση του τραυματία Γ. Αναλυτή (δύσκολα θα προλάβει) και όπως προαναφέραμε, η κούραση των βασικών ποδοσφαιριστών του. Κατά τα άλλα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίσει και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για το ξεκίνημα με το «δεξί».
Ο Δ. Ζησιμάτος με σαφώς πιο ξεκούραστη την ομάδα του, δεν αντιμετωπίζει κάτι ιδιαίτερο και θα την κατεβάσει στο γήπεδο πάνοπλη.
Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν έχει φαβορί. Μια αναμέτρηση αγωνιώδη, ποιοτική, δυνατή και αμφίρροπη μέχρι το τελευταίο της δευτερόλεπτο.
Ας ελπίσουμε σε όλα αυτά η διαιτησία να σταθεί στο «ύψος» της και να περάσει απαρατήρητη δίνοντας ρόλους πρωταγωνιστών στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων!
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα φέτος:Στις Κεραμειές και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1 και σε αυτό του δεύτερου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν επικρατήσει τα Διλινάτα με σκορ 2-1!
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.

Η βαθμολογία
Πως πάνε οι "4" στα playoffs
α-α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
4
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
1
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
0

Αποτέλεσμα εικόνας για SOCCER
Η επόμενη 2η αγωνιστική των playoffs
(8/4/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
***** Απαγορεύεται η αναπαραγωγή χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου