Τρίτη, Ιανουαρίου 26

Ημέρα κυπέλλου αύριο.... Εικοσιμία-Διλινάτα στον επαναληπτικό του 2-1



Συνέχεια αύριο, Τετάρτη 27/1/2016 και τον επαναληπτικό, προημιτελικό αγώνα ανάμεσα σε Εικοσιμία-Διλινάτα για το τοπικό κύπελλο με τις δυο ομάδες να διεκδικούν το τελευταίο "εισιτήριο" που οδηγεί στα ημιτελικά!
Οι αγώνας θα διεξαχθεί στις Κεραμειές και είναι ο δεύτερος μεταξύ των δυο ομάδων, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της Εικοσιμίας στο ίδιο γήπεδο.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                               
Φαβορί μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα για πρόκριση οι γηπεδούχοι.......
"Μάχη" αναμένεται να δώσουν οι φιλοξενούμενοι για την ανατροπή!
Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη και ώρα 3 μ.μ., η 2η σειρά, ή αν προτιμάτε τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, με τον αγώνα ρεβάνς μεταξύ Εικοσιμίας - Διλινάτων στο γήπεδο των Κεραμειών.
Ως γνωστόν ο πρώτος μεταξύ τους είχε ολοκληρωθεί με νίκη των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας, ομάδας της Εικοσιμίας και σκορ 1-2, αφού αγωνιζόταν τυπικά σαν φιλοξενούμενη.
Έτσι η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου θα κατέβει με στόχο να καλύψει αλλά και να διαχειριστεί, αυτό το καλό αποτέλεσμα για να είναι αυτή που θα κατακτήσει το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά.
Από την άλλη τα Διλινάτα, ουσιαστικά χωρίς ελπίδα πλέον διάκρισης στο πρωτάθλημα, έχουν στρέψει το βάρος στον θεσμό του κυπέλλου και παρά το εις βάρος τους 1-2 στον πρώτο αγώνα, είναι σίγουρο ότι θα κατέβουν στο γήπεδο να "παλέψουν", εξαντλώντας κάθε πιθανότητα, προκειμένου να προασπίσουν τον τίτλο που κέρδισαν πέρυσι απέναντι στον Παλληξουριακό.
Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για αυτούς. Όμως θα προσπαθήσουν με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους δώσει το δικαίωμα στη συνέχεια να αγωνιστούν με άλλον αέρα αλλά και αυτοπεποίθηση για την πρόκριση.
Ας δούμε τι χρειάζεται κάθε ομάδα προκειμένου να είναι αυτή που θα συμμετάσχει στην επόμενη κλήρωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Ο «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά με οποιαδήποτε ισοπαλία και φυσικά νίκη. Ακόμη όμως και με ήττα με 1-0 θα είναι αυτοί που θα περάσουν. 
Σε περίπτωση οποιασδήποτε ήττας τους με 2-0, ή σκορ με ένα γκολ πάνω από αυτό του πρώτου αγώνα και το 1-2, την πρόκριση παίρνουν τα Διλινάτα (π.χ. 2-3, 3-4 κ.λ.π.).
Μια άλλη εκδοχή είναι να οδηγηθούν οι ομάδες σε ημίωρη παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι, αν τα Διλινάτα επικρατήσουν με σκορ 2-1, αφού έτσι θα έχουν ισοφαρίσει το αποτέλεσμα του πρώτου εντός έδρας αγώνα.
Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για την πρόκριση.
Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Γ. Αναλυτής και ο τραυματίας Γ. Κατσούρης. Επίσης αναμένεται να επιστρέψει μετά από τραυματισμό, ο Δημ. Τζωρτζάτος και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.
Πως έφτασαν ως εδώ για να συναντηθούν μεταξύ τους οι δυο ομάδες:
Το πρώτο παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, είχε ολοκληρωθεί στο ίδιο γήπεδο με νικήτρια την ομάδα της Εικοσιμίας τυπικά φιλοξενούμενη και σκορ 2-1.
Να θυμίσουμε ότι όποια ομάδα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα συναντήσει στα ημιτελικά μια από τις Α.Ε. Κεφαλονιάς, Σάμη ή Παγκεφαλληνιακό που έχουν πάρει ήδη την πρόκριση.
Διλινάτα: Δυο ισοπαλίες με τον Οδυσσέα 2-2 στο Βαθύ και 1-1 στις Κεραμειές. Έτσι προκρίθηκε με τα εκτός έδρας γκολ.
Εικοσιμία: Με δυο νίκες επί του Ηρακλή Πρόννων 5-0 στις Κεραμειές και 3-0 στα Τζανάτα.
Φαβορί: Φαβορί για την πρόκριση φαίνεται να είναι οι γηπεδούχοι, αφού και η γενικότερη εικόνα τους είναι καλύτερη των φιλοξενούμενων, αλλά και το 2-1 του πρώτου αγώνα τους δίνει ένα πλεονέκτημα. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να χάσουν τίποτε και θα παίξουν χωρίς άγχος πιστεύοντας ότι έχουν την δυνατότητα της ανατροπής! Μένει να δούμε αν τα καταφέρουν!
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου