Τρίτη, Ιανουαρίου 19

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Συνεχίζει να προπορεύεται στην κορυφή, μετά και την 10η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, η Εικοσιμία η οποία με μια μεγάλη ανατροπή επικράτησε τελικά των Φωκάτων με σκορ 3-2.
Η πρωτοπόρος και αήττητη στην Α΄κατηγορία Εικοσιμία
Η 2η θέση παρέμεινε στην Α.Ε.Κ. που συνεχίζει το "κυνήγι" της Εικοσιμίας. Η 3η άλλαξε κάτοχο και πλέον η Σάμη είναι αυτή που την κρατάει. Ο Παλληξουριακός, μετά την ήττα του στο ντέρμπι από την Α.Ε.Κ. έπεσε στην 4η!
Ο Παγκεφαλληνιακός συνεχίζει να παίρνει τις νίκες που είναι απαραίτητες για την 4αδα και παρακολουθεί την κατάσταση, περιμένοντας την ευκαιρία να κάνει το άλμα. 
Ούτε αυτή την αγωνιστική ο Πυλαριακός κατάφερε να ξεφύγει από τον 1 βαθμό κολλημένος στον "πάτο" του βαθμολογικού πίνακα. 
Τα Φωκάτα έφτασαν στην "πηγή" αλλά νερό δεν κατάφεραν να πιουν. 
Η Εικοσιμία συνεχίζει αήττητη για ακόμη μια αγωνιστική στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, μετά την περιπετειώδη νίκη-ανατροπή της επί των ψυχωμένων Φωκάτων. Πάντως από την κόλαση κατάφερε να ξεφύγει και μάλιστα να παραμείνει στον παράδεισο της 1ης θέσης με την διαφορά σταθερά στους +3 βαθμούς!
Η Α.Ε. Κεφαλονιάς μπορεί να δυσκολεύθηκε και να στάθηκε τυχερή απέναντι στον Παλληξουριακό, όμως κατάφερε και πήρε ένα "χρυσό" τρίποντο και συνεχίζει στην δεύτερη θέση, έχοντας το δικαίωμα να πιστεύει και για την 1η.
Για τον Παλληξουριακό και την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο ένα καλύτερο αποτέλεσμα σίγουρα θα ήταν πιο δίκαιο από την πρώτη φετινή του ήττα.
Η Σάμη, έστω και αυτή δύσκολα στο τέλος πήρε τη νίκη και το τρίποντο από τον Οδυσσέα Ιθάκης και αφού εκμεταλλεύτηκε την ήττα των "ερυθρόλευκων" του Ληξουριού έκανε την προσπέραση και τώρα βρίσκεται στην 3η θέση!
Ο Παγκεφαλληνιακός, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία πέρασε από τα Φαρακλάτα και τον Πυλαριακό με νίκη και σκορ 4-0 παρακολουθώντας την 4αδα περιμένοντας την ευκαιρία να βρεθεί σε αυτή.
Πρόοδος-Διλινάτα με το 1-1 στην Ιθάκη έβαλαν τέλος στις φετινές τους φιλοδοξίες αφού πλέον μόνο με θαύμα μπορούν να μπουν στα playoffs του πρωταθλήματος. 
Έτσι μετά από 11 αγώνες τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και θα λέγαμε βάσει των αγώνων που υπολείπονται μέχρι το τέλος η αγωνία και το ενδιαφέρον θα φτάσουν στο κατακόρυφο, τόσο στην κορυφή, όσο και στην "ουρά"!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1 - 0
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2 - 1
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1 - 1
4.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0 - 4
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3 - 2
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-2
Στο μεγάλο ντέρμπι των Φαρακλάτων με το οποίο άνοιξε και η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, το Σάββατο, η Α.Ε.Κ. πιο τυχερή επικράτησε του, μέχρι πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα, αήττητου Παλληξουριακού με σκορ 1-0 στο τέλος και ξαναέπιασε κορυφή, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, συγκάτοικος της Εικοσιμίας αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο από την ομάδα της Λειβαθούς.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, έχοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν σαν ντέρμπι, δύναμη, πάθος, διαμαρτυρίες και μόλις ένα γκολ.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  2-1
Ένας Οδυσσέας που λίγο να μην τον υπολογίσεις σου κάνει τη ζημιά και μια Σάμη με την αύρα υποψήφιας για το τίτλο φέτος όμως απέναντι σε έναν μαχόμενο αντίπαλο, δυσκολεύτηκε αφάνταστα!
Ο Οδυσσέας σίγουρα θα άλλαζε πρόσωπο κάποια στιγμή και δεν θα είχε καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα.
Την περασμένη Κυριακή, έπαιξε στα ίσα τον Παλληξουριακό και μένοντας στο τέλος με το "αχ" και σήμερα το ίδιο έκανε και με τη Σάμη.Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στο ξεκίνημα του ματς και γενικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν επέτρεψαν να παιχθεί μπάλα και μόνο τα ψυχικά αποθέματα θα μετρούσαν. 
 Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-1
Στην Ιθάκη την Κυριακή το πρωί και για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, Πρόοδος - Διλινάτα μοιράστηκαν, βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν βόλευε καμία από τις δυο ομάδες αφού έμειναν πολύ πίσω από αυτές που διεκδικούν 4αδα και είναι απίθανο να αλλάξει κάτι καλό για αυτές μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  0-4 
Χωρίς αν συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, στα Φαρακλάτα ο Παγκεφαλληνιακός επικράτησε του Πυλαριακού με σκορ 4-0 και μείωσε την διαφορά του από την 4η θέση που οδηγεί στα playoffs στον έναν βαθμό από το νέο κάτοχο της Παλληξουριακό.
Το πρώτο μέρος ήταν σχεδόν ισορροπημένο. Από την επιτυχία όμως του πρώτου γκολ του Πάγκε τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο απλοποιήθηκαν για τους φιλοξενούμενους και έκαναν εύκολη τη συνέχεια.
Στο δεύτερο οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολιού ήταν καλύτεροι είχαν την υπεροχή και την κατοχή και δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα. Πέτυχαν ακόμη δυο τέρματα και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμη περισσότερο
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  3-2
Σε ένα παιχνίδι σπάνιας ομορφιάς, από πλευράς αγωνίας και.... περιπέτειας, την Κυριακή το απόγευμα στις Κεραμειές, η Εικοσιμία με μια φοβερή αντεπίθεση στα τελευταία 23’, κατάφερε μια μεγάλη ανατροπή και από την «κόλαση» του 0-2 βρέθηκε στον «παράδεισο» του 3-2!!
Οι γηπεδούχοι σε μια πολύ μέτρια ημέρα στο πρώτο 45λεπτο, προβλημάτισαν απέναντι στα Φωκάτα και αυτό το 0-2 μέχρι το 67’ λέει πολλά.
Τελικά με κάποιες αλλαγές του Δ. Ζησιμάτου, που ρισκάρισε και πέτυχε, έκαναν την ομάδα του φουλ επιθετική. Έτσι και αλλιώς δεν είχε και κάτι να χάσει. Έδωσε λοιπόν το σύνθημα, και με την τρίτη του αλλαγή και άλλον έναν επιθετικό, μετά την μείωση σε 1-2, τον Αλ. Πολλάτο, που έκανε ντεμπούτο σήμερα με τα χρώματα της Εικοσιμίας, ανέβασε την ομάδα του στα 1/3 του γηπέδου και την κατάληξη την προαναφέραμε.
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
11
24 - 05
29
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
11
24 - 04
26
3.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ     
11
22 - 06
23
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
11
19 - 04
22
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
11
29 - 12
21
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
11
11 - 12
13
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
11
11 - 14
11
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
11
11 - 39
06
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
11
09 - 32
04
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
11
04 - 36
01
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(12η   23-24/1/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Β'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής 

α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
0 - 1
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
4 - 0
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
2 - 0
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  0-1

Ένα αρκετά καλός Εθνικός, για μια ακόμη αγωνιστική, πέρασε από τα Μακρυώτικα με μια πολύ σημαντική νίκη με αντίπαλο την δυνατή φέτος Έρυσσο και σκορ 1-0. Η ομάδα από το Ληξούρι συνεχίζει να διατηρεί την θέση της στην κορυφή αλλά και να αυξάνει την διαφορά της στους +6 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω από τους δεύτερους Πρόννους.
Έτσι η "κυανόλευκη" ομάδα φαίνεται να κρατάει πλέον στα δικά της "χέρια" την πρωτιά στην τελική κατάταξη και το αβαντάζ που δίνει αυτή στα playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας των "μικρών".
Να σημειώσουμε ότι αυτή, είναι η τέταρτη συνεχόμενη φετινή νίκη του Εθνικού απέναντι στην Ερύσο, αφού εκτός από το πρωτάθλημα συναντήθηκαν άλλες δυο φορές και για το τοπικό κύπελλο!
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  4-0
Φαίνεται ότι τα Ομαλά είναι... "γεννημένα" για τα δύσκολα και εκεί που απαιτούν οι συνθήκες. Εκεί που η ανάγκη γίνεται υποχρέωση, αφού το απόγευμα του Σαββάτου, στις Κεραμειές σε έναν καθοριστικό για την πορεία του αγώνα, επικράτησε εύκολα του Ηρακλή Πρόννων που παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις, με σκορ 4-0! 
Η ομάδα του "Αγίου" παρουσιάστηκε αρκετά σοβαρή, ήταν καλύτερη, ουσιαστική και πιο ποιοτική στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έτσι συνεχίζει όχι μόνο τη "μάχη" της για την τελική 4αδα, αλλά και για ένα καλύτερο πλασάρισμα από αυτό της 3ης θέσης που βρίσκεται πλέον από σήμερα.
Οι φιλοξενούμενοι, με αρκετές λόγω τραυματισμών, όπως προαναφέραμε ελλείψεις, δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι που θα τους άφηνε ελπίδα και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Τώρα η κατάσταση για αυτούς έγινε αρκετά δύσκολη για την 4αδα!
 
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  2-0
Σε ένα μέτριο ποιοτικά και σε ένα πολύ βαρύ και κακό αγωνιστικό χώρο, πραγματικά βούρκο, στα Τζανάτα οι Πρόννοι πήραν σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και συνεχίζουν το "κυνήγι" του Εθνικού για την πρώτη θέση. Μια θέση που μάλλον θα κριθεί στο μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι. Αντίθετα ο Π.Α.Ο. βλέπει το όνειρο για 4αδα να απομακρύνεται!
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
13 - 03
15
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6
08 - 03
12
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
6
08 – 08
07
4.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
6
09 - 11
06
5.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
6
05 – 14
04
6.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6
06 – 10
03
Ο Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2  βαθμούς
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(7η  (23-24/1/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρώτοι στις νίκες οι φιλοξενούμενοι έναντι των γηπεδούχων 
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "1"
Συνεχίζει αήττητη η Εικοσιμία και την διαφορά στους +3
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τρεις (3) και οι φιλοξενούμενοι μια (1). Αυτή την αγωνιστική είχαμε και μία ισοπαλία.
Δώδεκα (12), ένας περισσότερος από την προηγούμενη, ήταν οι ποδοσφαιριστές που αυτή την αγωνιστική "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν πάρα πολύ καλό, αφού είχαμε μια κόκκινη κάρτα στα 5 παιχνίδια που διεξήχθησαν για την 11η αγωνιστική. 
Επίσης, αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, 17 κίτρινες κάρτες!! 3 λιγότερες από την προηγούμενη!! Οι περισσότερες, εφτά (7), στο παιχνίδι μεταξύ Σάμης-Οδυσσέα στα Φαρακλάτα και διαιτητή τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο. 
Ας μιλήσουμε με αριθμούς
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 5 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας για την 11η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
3 νίκες για τους γηπεδούχους, 1 για τους φιλοξενούμενους και μία ισοπαλία!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους πέντε αγώνες της, ήταν καλή.
Σημειώθηκαν συνολικά 15 τέρματα, 4 λιγότερα από την προηγούμενη. 
Σκορ είχαμε και στα 5 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτά μεταξύ Εικοσιμίας-Φωκάτων (3-2) στις Κεραμειές, συνολικά 5.
Στα γκολ, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 7 έναντι 8 των φιλοξενούμενων. 
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 3 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα του Παγκεφαλληνιακού με 29 τέρματα στο ενεργητικό του και τις  Α.Ε.Κ.-Εικοσιμία να ακολουθούν με 24.
Καλύτερη άμυνα ο Παλληξουριακός -Α.Ε.Κ. με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα του Πυλαριακού με γκολ στο ενεργητικό του!
Χειρότερη άμυνα, του Οδυσσέα Ιθάκης με 39 τέρματα παθητικό.
Πολυνίκης ομάδα, ο Α.Ο. Εικοσιμίας που έχει πετύχει 9 νίκες σε 11 αγώνες.
Περισσότερες ισοπαλίες, ο Παλληξουριακός και τα Διλινάτα με 4 στα 11 παιχνίδια.
Λιγότερες ήττες Εικοσιμία 0!
Λιγότερες ισοπαλίες Παγκεφαλληνιακός-Οδυσσέας 0.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 17!!! 
Δεν έχει γευθεί μέχρι τώρα τη χαρά μιας νίκης μόνο ο Πυλαριακός. 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική δεν ήταν πολύ καλό, αφού είχαμε μόνο μια κάρτα τέτοιου χρώματος.
Ο Ι. Αμούργης παραμένει με 10 τέρματα αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Α' κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος και ακολουθούν οι Θ. Τούρλας του Παγκεφαλληνιακού, Γ. Π. Κουτσουβέλης του Οδυσσέα Ιθάκης που έχουν από 7.
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η διατήρηση του αήττητου από Εικοσιμία, αλλά και η συνέχιση της έλλειψης ισοβαθμίας κάποιων ομάδων σε οποιαδήποτε θέση!
Ακόμη η πρώτη φετινή ήττα του Παλληξουριακού στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. 1-0!
 
Β'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πρώτοι στις νίκες οι γηπεδούχοι απέναντι στους φιλοξενούμενους
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "1"
Παρέμεινε η διαφορά στην κορυφή για τον Εθνικό στους 3 βαθμούς
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες, αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν δυο (2) και οι φιλοξενούμενοι μία (1). Αυτή την αγωνιστική δεν είχαμε καμία ισοπαλία.
Έξι (6), δυο λιγότεροι από την προηγούμενη, ήταν οι ποδοσφαιριστές, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν αυτή την αγωνιστική.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές συνέχισε στα γνωστά στάνταρ αφού δεν είχαμε καμία κόκκινη κάρτα στα 3 παιχνίδια διεξήχθησαν αυτή την αγωνιστική. 
Επίσης, αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, 11 κίτρινες κάρτες, όσες ακριβώς και την προηγούμενη!! Οι περισσότερες, έξι (6), στο παιχνίδι μεταξύ Ομαλών-Ηρακλή Πρόννων στις Κεραμειές με διαιτητή τον κ. Σπ. Μαγουλά.
Αήττητος και αυτή την αγωνιστική παρέμεινε ο Α.Ο. Πρόννων.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 3 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας για την 6η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
2 νίκες για τους γηπεδούχους, 1 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους τρεις αγώνες της, ήταν πολύ καλή.
Σημειώθηκαν συνολικά 7 τέρματα, 1 λιγότερο από την προηγούμενη. 
Σκορ είχαμε και στα 3 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτά μεταξύ Ομαλών-Ηρακλή στις Κεραμειές (4-0), συνολικά 4. 
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που σημείωσαν έναντι των φιλοξενούμενων. 
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,3 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα του Εθνικού Κεφαλονιάς με 13 τέρματα στο ενεργητικό του.
Καλύτερη άμυνα των Πρόννων και του Εθνικού με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα του Ηρακλή Πρόννων με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα, των Ηρακλή Πρόννων και Ερύσσου με 14 τέρματα παθητικό.
Πολυνίκης ομάδα, ο Εθνικός Κεφαλονιάς που έχει πετύχει  5 νίκες σε αγώνες.
Περισσότερες ισοπαλίες,  με 3 στα 6 μέχρι τώρα παιχνίδια έχουν Έρυσσος, και Α.Ο. Πρόννοι.
Λιγότερες ήττες Α.Ο. Πρόννων 0!
Λιγότερες ισοπαλίες Εθνικός 0.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 11!!!  
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν άριστο, μιας και δεν είχαμε κάποια κόκκινη στην 6η του πρωταθλήματος.
Στους σκόρερ, ο Αμ. Τορομάνι του Εθνικού με τον Δ. Περαματζή του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς συνεχίζουν στην κορυφή του πίνακα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας με 4 τέρματα αλλά απέκτησαν συγκάτοικο σε αυτόν, τον Αραβαντινό Κ. του Εθνικού Κεφαλονιάς.
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η δεύτερη νίκη μετά από αρκετό καιρό των Ομαλών στο πρωτάθλημα επί του Ηρακλή Πρόννων και μάλιστα άνετη με σκορ 4-0!
 
ΑΝΔΡΕΣ
Αναβολή στο παιχνίδι Α.Σ.Κ. - Ολυμπιονίκη
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Β.
Ν-Η
Π.
1.
Ε.Α.Π.

28

14-0

1017-788
2.
Παναχαϊκή

27

13-1

986-818
3.
Αχαγιά '82 (2β.)

24

10-4

1052-913
4.
Αγυιά (1β.)

24

10-4

986-928
5.
Ήφαιστος Αιγίου

23

9-5

961-933
6.
Αραχωβίτικα

22

8-6

945-953
7.
Νέοι Εσπέρου Α.Ο.Π.Α. (4β.)

19

5-9

871-914
8.
Νέοι Προμηθέα (3β.)

19

5-9

1020-1054
9.
Σφήκα (2β.)

19

5-9

898-954
10.
Ολυμπιονίκης (2β.)

18

5-8

786-832
11.
Κρήνη '97 (3β.)

18

4-10

891-983
12.
Α.Σ. Κεφαλονιά (2β.)

17

4-9

782-858
13.
Ε.Α. Παραλίας (1β.)

17

3-11

812-989
14.
Προφήτης Ηλίας

16

2-12

877-967
Η επόμενη αγωνιστική  (15η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
25/01/16
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΑΧΑΓΙΑ 82
25/01/16
21:00
Π.Γ.Ε.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ.
25/01/16
20:00
ΑΙΓΙΟΥ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
25/01/16
20:00
Ε.Α.Π
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ Α
24/01/16
14:00
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
25/01/16
20:30
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ
25/01/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
ΕΦΗΒΟΙ
Ολοκλήρωσαν οι Εφηβοι
Οι Έφηβοι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, ολοκλήρωσαν με νίκη άνευ αγώνα με 20-0 επί του Κόροιβου, την προσπάθειά τους στην β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, τερματίζοντας στην 3η θέση.
Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Μανώλη Δούλια και στους παίκτες για την πολύ καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα.
ΠΑΙΔΕΣ
Δεν τα κατάφεραν οι παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά στην πρεμιέρα τους στην γ’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.
Οι πιτσιρικάδες του ΑΣΚ, γνώρισαν την ήττα στο Αργοστόλι από την ομάδα Νέοι Εσπερος ΑΟΠΑ, με 81-37.
Ο Γιάννης Μουίκης, σημείωσε τους 19 από τους 37 πόντους της ομάδας του και πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα σε μία αναμφίβολα πολύ ισχυρή ομάδα.
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ

Αναβολή στο παιχνίδι Ν.Ε.Ο.Λ. - Απολλωνιάδας


Η βαθμολογία


Ομάδα




Β.




Ν-Η




Π.
1.
Ολυμπιάδα

25

12-1

931-772
2.
Αίολος Αγυιάς

24

11-2

884-766
3.
Δύμη (2β.)

23

10-3

852-749
4.
Απολλωνιάδα (1β.)

23

10-3

853-731
5.
Ζάκυνθος (1β.)

21

6-7

747-762
6.
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου (4β.)

20

7-6

914-857
7.
Αχαιός '47 (3β.)

20

7-6

796-791
8.
Παναχαϊκός (2β.)

20

7-6

780-718
9.
Ε.Φ.Α. Αιγίου (2β.)

19

8-7

822-890
10.
Κρόνος Πατρών

18

5-8

786-820
11.
Νίκη Προαστίου (2β.)

18

4-10

856-915
12.
Υπερίων Αμαλιάδας (1β.)

17

4-9

705-791
13.
Πύργος '99

15

2-11

761-833
14.
Πατρέας

13

0-13

532-824
Η επόμενη αγωνιστική  (15η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
24/01/16
14:00
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
27/01/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΝΙΚΗ ΑΣ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
27/01/16
20:00
ΑΙΓΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
24/01/16
13:00
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
27/01/16
21:00
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
27/01/16
20:00
ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
27/01/16
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου