Σάββατο, Μαρτίου 19

Νίκη πρωτιάς για τον Παλληξουριακό 1-0 στις Κεραμειές την Εικοσιμία


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  0-1
                                 
Στην κορυφή με το "καλημέρα" οι Ερυθρόλευκοι
Σε ένα πολύ δυνατό και επεισοδιακό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, ο Παλληξουριακός πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, βρέθηκε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας και μπήκε με το δεξί στην διαδικασία των playoffs.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές, ήταν μέτριο με πολλές διακοπές, λάθη από τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές, κίτρινες, κόκκινες κάρτες, πολλά νεύρα, διακοπή και διαμαρτυρίες.
Αποτέλεσμα όλων αυτών να μην παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και η Εικοσιμία μάλιστα στο 53’ να μείνει στον αγωνιστικό χώρο με «εννιά».
Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν «μουδιασμένα» στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι τους περισσότερο ήταν αναγνωριστικό. 
Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να βγάζουν... μάτια, αν και από το 39’ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, έδειχναν να πατάνε λίγο καλύτερα στο πρώτο 45λεπτο και ήταν αυτοί που πήραν «κεφάλι» στο σκορ προηγήθηκαν 0-1 μετά από εκτέλεση πέναλτι του Χασάι. Γενικά οι φάσεις σε αυτό το διάστημα ήταν λίγες.
Στο δεύτερο, η Εικοσιμία παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο ήταν αυτή που φαινόταν να πατάει τώρα καλύτερα και να παίρνει τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Όμως μια λάθος ενέργεια του Κ. Κουμαριώτη στο 53’, να κτυπήσει τον Χασάι, θα αφήσει την ομάδα του με «εννιά» και παράλληλα με την διακοπή θα χαλάσει τον καλό ρυθμό του β’ 45λεπτου δίνοντας έτσι αριθμητικό πλεονέκτημα στους αντιπάλους της, κάτι που ουσιαστικά δεν εκμεταλλεύθηκαν.
Φάσεις και γκολ
Στο 2’ οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για υπέρ τους πέναλτι σε ένα κράτημα του Αλ. Πολλάτου μέσα στην περιοχή από αμυντικό των φιλοξενούμενων.
Στην αντεπίθεση, οι διαμαρτυρίες θα έρθουν από την άλλη πλευρά για κόκκινη, όταν ο Χασάι θα ανατραπεί λίγο έξω από την περιοχή του Κουστουμπάρδη από τον Χρ. Μινέτο, χωρίς ωστόσο ο διαιτητής κ. Θανάσης να υποδείξει κάτι.
Καλή ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα θα χάσει η Εικοσιμία στο 8’, όταν ο Αλ. Πολλάτος, μετά την πάσα του Αντωνάτου στην πλάτη της άμυνας, θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του θα περάσει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Καραίσκου.
Σειρά του Ζάβαλη στο 19’ να βγάλει πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων για τον Χασάι, όμως ο τελευταίος καθυστέρησε στην ενέργεια του, με αποτέλεσμα να προλάβει ο Ψάλτης και μετά από την κόντρα, η μπάλα να περάσει κόρνερ.
Στο 26’ οι «ερυθρόλευκοι» θα κερδίσουν πέναλτι όταν ο Χασάι θα βρεθεί στο χορτάρι σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τον Τανουσάι και με υπόδειξη του α’ βοηθού κ. Κομητόπουλου, ο κ. Θανάσης θα υποδείξει το πέναλτι.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ποδοσφαιριστής που θα ευστοχήσει και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κουστουμπάρδη για το 0-1.
Στο 39’ ο Χρ. Μινέτος θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του κ. Θανάση και οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα.
Τελευταία φάση στο πρώτο 45λεπτο, ένα δυνατό σουτ, εκτός περιοχής του Ντουκάι που θα περάσει λίγο πάνω από την εστία του Καραίσκου (δόθηκε κόρνερ).
Αυτές ήταν και οι φάσεις του πρώτου μισού του αγώνα, τις ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 1-0.
Στην επανάληψη και στο 46’, μετά από μια ωραία ενέργεια του Ντουκάι από αριστερά και διαγώνιο σουτ από καλή θέση, ο Καραίσκος θα διώξει σε κόρνερ.
Και φτάνουμε στο 53’ όπου στη φάση που προαναφέραμε, ο Κουμαριώτης θα δει την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ θα ανάψουν συγχρόνως και τα αίματα τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να έχουμε μια 12λεπτη διακοπή στο παιχνίδι και τους διαιτητές με τον παρατηρητή να αποσύρονται στα αποδυτήρια για να ηρεμήσει η ήδη τεταμένη κατάσταση.
Με την έναρξη εκ νέου του παιχνιδιού, με υπόδειξη του διαιτητή, απομακρύνθηκαν από τον πάγκο των ομάδων τους, ο προπονητής των γηπεδούχων και ο πρόεδρος του Παλληξουριακού.  
Παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το αποτέλεσμα. Έτσι οι γηπεδούχοι που πάλεψαν έστω και με δυο παίκτες λιγότερους προσπαθούσαν για την ισοφάριση και μάλιστα σε κάποιες φάσεις να γίνονται επικίνδυνοι.
Ο Ζάβαλης θέλει να απειλήσει στο 73’ με ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Κουστουμπάρδης πέφτει και αποκρούει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.
Στο 74’ ο Ζάβαλης και πάλι, θα βρει με συρτή παράλληλη πάσα τον Μπράτι στο δεύτερο δοκάρι, αλλά το σουτ που θα πιάσει στην κίνηση ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού, αποκρούεται από τον Κουστουμπάρδη που πέφτει στη δεξιά του γωνία και μπλοκάρει την μπάλα.
Και πάλι ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας θα πέσει και θα μπλοκάρει την μπάλα στο συρτό σουτ του Καμινάρη μετά την πάσα του Μπράτι.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 83’, σε ένα φάουλ από πολύ πλάγια και αριστερά του Ντουκάι που έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό «Γ» του Καραίσκου, που έδειχνε να την ελέγχει.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Κουστουμπάρδης, Μινέτος Χρ., Ψάλτης, Τανουσάι, Ντουκάι, Αποστολάτος, Κορσιάνος, Αντωνάτος (46’ Κουμαριώτης), Πολλάτος Αλ., Χρηστάτος, Στεφανάτος.
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Καραίσκος, Αντωνάτος (80’ λ.τ. Ρεμούντης), Βολνίσκι, Μαρκάτος Σωκ., Μαυροειδής, Λούλουδας, Ζερβός, Κόμητας (75’ Καμινάρης), Ζάβαλης, Χασάι, Μαρινάκης (60’ Μπράτι).
Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου