Τετάρτη, Μαρτίου 9

Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Κ. που το πάλεψε στο Ζευγολατιό.... Ήττα αποκλεισμός 4-1 από τον τοπικό Α.Ο.

Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  4-1
Show project related information of the Club [Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ]                                      
Πλήρωσε τα λάθη της η κυπελλούχος Κεφαλονιάς στο Ζευγολατιό
Του Γ. Σγουρομάλη
Μπορεί να μη κατάφερε η Α.Ε. Κεφαλονιάς να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, όμως με την εμφάνιση της, που ήταν αντικειμενικά καλή, έδειξε ότι θα είναι πανέτοιμη για τα playoffs του τοπικού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, ενώ η εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου μας ήταν και πάλι καλή.
Η «κιτρινόμαυρη» ομάδα του Αργοστολίου, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Ζευγολατιού, ηττήθηκε από την τοπική ομώνυμη ομάδα με σκορ 4-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού με ψηλά το κεφάλι.
Σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό αδικεί την ομάδα μας και την προσπάθεια των παικτών, όμως τα πολλά λάθη σε καίριες στιγμές, που έφεραν και τα τέρματα των γηπεδούχων, ήταν καταδικαστικά για αυτούς.
Εμείς θεωρούμε ότι η ΑΕΚ με τα λάθη της περισσότερο αδίκησε τον εαυτό της, καθώς ο αντίπαλός της πέρα από 2-3 παίκτες δεν έδειξε κάτι το τρομερό και παιζόταν σαν ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γ. Τόγια κοίταξε στα μάτια αυτή του Γ. Δουβίκα και κατάφερε, αν και το ολοκλήρωσε πίσω στο σκορ 1-0, να είναι ισάξια του αντιπάλου της.
Στην επανάληψη κάτι η κούραση του ταξιδιού, κάτι η απογοήτευση, έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους, στα πρώτα είκοσι-εικοσιπέντε λεπτά να φαίνονται καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα να προηγηθούν 3-0. Από το σημείο αυτό και μετά, η ομάδα του Γ. Τόγια μείωσε σε 3-1 και πίεσε για το καλύτερο, χάνοντας μια καλή ευκαιρία, όμως ένα νέο αμυντικό λάθος έβαλε τέλος στα όνειρα τους, αφού θα φέρει και το τελικό 4-1!
Φάσεις και γκολ
Στο 36’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα, όταν σε μια βαθειά μπαλιά, από την άμυνα ο Χρυσαφίδης θα βρεθεί δεξιά, μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων στο δεύτερο δοκάρι και απέναντι από τον Τσιαουσντέλιο θα πλασάρει εύστοχα για το 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57' οι γηπεδούχοι, θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, βάζοντας υποθήκη για τη συνέχεια και την πρόκριση τους.
Ο Χρυσαφίδης με με μια νέα βαθιά μπαλιά θα βγάλει τον Μυριώτη στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Κ. απέναντι από τον Τσιαουσντέλιο, τον οποίο θα νικήσει με πλασέ γράφοντας το 2-0 της ομάδας του.
Μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν θα χάσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο 62’, με τον Μαλισόβα να αποφεύγει δυο αντιπάλους, να κάνει ένα σουτ με πολύ καλές προϋποθέσεις, όμως η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και στην επαναφορά της, στον ίδιο με αποτέλεσμα τελικά να καταλήξει στη συνέχεια άουτ.
Στο 73’ μετά από ένα στημένο της Α.Ε.Κ., οι γηπεδούχοι θα βγουν στην αντεπίθεση, ο Αποστόλου που πήγε να καλύψει, θέλει να γυρίσει την μπάλα στον Τσιαουσντέλιο για να παρέμβει ο Χρυσαφίδης, που αλλάζει με τον Μυριώτη και τον τελευταίο με πλασέ να πετυχαίνει το 3-0.
Στο 77’ ο Βουκελάτος από τον άξονα, θα περάσει την μπάλα στον Εμιλιάνο και αυτός απέναντι από τον Μητσόπουλο με ψύχραιμο πλασέ θα μειώσει σε 3-1 δίνοντας κάποιες ελπίδες στην ομάδα.
Ελπίδες που δεν θα αποδειχθούν βάσιμες, μιας και στο 80’ ο Χρυσαφίδης, μετά το λάθος γύρισμα προς τα πίσω του Χαραλαμπόγλου και παρά την προσπάθεια του Φωκά, κερδίζοντας την κόντρα, θα πετύχει το τελικό 4-1 για τους γηπεδούχους.
Έτσι το Ζευγολατιό συνεχίζει στον θεσμό και μάλιστα θα περάσει χωρίς αγώνα περιμένοντας στην έδρα του τον νικητή του αγώνα Δόξας Νέας Μανωλάδας-Α.Ο. Κατασταρίου. Από την άλλη η Α.Ε.Κ. θα πρέπει να προετοιμαστεί για τη συνέχεια και τα playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας. 
Διαιτητής ο κ. Α. Βλάχος με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Καραθανάση και Α. Καλλή από την Ανατολική Αττική.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Ζευγολατιού:(Γ. Δουβίκας), Μητσόπουλος, Χουσελάς, Γκαρμίρης, Λελέτζας (60’ Φωστέρης), Παϊνέσης, Σπυρόπουλος, Γκολέμης, Μαλαχάρης, Χρυσαφίδης, Ζαρίκος (68’ Χατζηφρωνίου), Μυριώτης.
Α.Ε. Κεφαλονιάς:(Γ. Τόγιας), Τσιαουσντέλιο, Χαραλαμπόγλου, Παπαδημητρόπουλος (18’ λ.τ. Στεφανάτος), Ζαμπαύτης (67’ Μπαζάρογλου), Τζωρτζάτος, Φωκάς, Πολλάκης (67’ Βουκελάτος), Λυκούδης, Εμιλιάνο, Μαλισόβας, Αποστόλου. 
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. Ζευγολατιού – Α.Ε. Κεφαλονιάς
4 – 1
2.
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου - Δόξα Νέας Μανωλάδας
4 – 5 (πεν.)
3.
Α.Ο. «Κ. Τσικλητήρας» Πύλου – Α.Ο. Κατασταρίου
0 – 2
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου