Σάββατο, Μαρτίου 12

Θέαμα και πολλά γκολ στο φιλικό προπόνησης Εικοσιμίας-Παγκέ 4-4!


Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν», βρήκαν η Εικοσιμία με τον Παγκεφαλληνιακό σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, σε ένα προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες από τον αέρα και την βροχή οι ομάδες απαλλαγμένες από το άγχος των βαθμών έπαιξαν ένα αρκετά καλο μάτς, με πολλά γκολ, αφού σημειώθηκαν οκτώ συνολικά.
Τα γκολ
Ο Παγκέ θα ανοίξει το σκορ 0-1 με τον Ντεντλάλα να πλασάρει εύστοχα στην έξοδο του Κουστουμπάρδη, μετά την έξοχη κάθετη πάσα του Δραγούτα.
Το 1-1 για την Εικοσιμία θα πετύχει ο Κ. Αντωνάτος με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από κόρνερ του Μπούσι και σουτ του Χρηστάτου που κόντραρε σε σώματα.
Αυτό το 1-1 θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Και πάλι η ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα προηγηθεί στο σκορ 2-1 με τον Μοσχόπουλο να φεύγει στην κόντρα και να πλασάρει από κοντά και εύστοχα τον Πετεινάτο.
Νέα ισοφάριση και 2-2 με πλασέ του Κ. Αντωνάτου μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Αλ. Πολλάτου.
Η Εικοσιμία θα είναι αυτή που θα πάρει αυτή την φορά το προβάδισμα σε 3-2, όταν ο Στεφανάτος θα βγάλει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Καπλάνης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Η ισοφάριση ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό ο Σπανός από δεξιά σεντράρει στην περιοχή στον αμαρκάριστο Αρμάντο και αυτός με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πετεινάτου ισοφαρίζοντας σε 3-3.
Ο Μοσχόπουλος θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και το 4-3 για την ομάδα του στο παιχνίδι, με σουτ ύστερα από σύγχυση στην περιοχή της Εικοσιμίας.
Τέλος ο Αντ. Κορσιάνος με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά την πάσα του Ντουκάι θα πετύχει το τελικό 4-4!
Χρέη διαιτητή έκανε ο Γ. Βασιλάκης.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:Κουστουμπάρδης, Πολλάτος Διον., Μαρκαντωνάτος, Μπούσι, Χρηστάτος, Στεφανάτος, Καπλάνη, Αντωνάτος, Κορσιάνος, Γρηγοράτος, Πολλάτος Αλ..
Έπαιξαν και οι:Πετεινάτος, Κουμαριώτης και Ντουκάι.
Παγκέ:Μαγδαληνός Α., Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν., Βασιλάκης, Κλειτογιάννης, Σπανός, Αρμάντο, Αντωνίου, Δραγούτας, Κοψίνης, Ντεντλάλα.
Έπαιξαν και οι: Κατσιγιώργης, Μοσχόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Τούρλας, Μαγδαληνός Δημ..
Φώτο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου