Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 5

Έναρξη προετοιμασίας για την πρωταθλήτρια Εικοσιμία σήμερα στις Κεραμειές


Το καλοκαίρι μας άφησε για τα καλά, έτσι και οι τελευταίες ομάδες ξεφεύγουν από την ανεμελιά του και ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας χρονιάς.
Μια από αυτές, η περυσινή η πρωταθλήτρια Εικοσιμία, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Κεραμειών.
Παρά τις αρκετές απουσίες στην πρώτη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων παιδιών που εργάζονται σε εποχιακά επαγγέλματα, και τις λίγες προσθήκες στο ρόστερ της, υπήρχε αρκετή όρεξη για δουλειά, αλλά και μεγάλη αισιοδοξία με στόχο της ομάδας της Λειβαθούς, να διατηρήσει τα κεκτημένα!
Παρόντες ο πρόεδρος κ. Θ. Μιχαλάτος, κάποια μέλη του Δ.Σ., ο προπονητής Δημήτρης Ζησιμάτος και ο νέος τεχνικός σύμβουλος της ομάδας κ. Μάκης Μεσοροπιάν. 
Στην αρχή μίλησε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά, στη συνέχεια τους ζήτησε να παραμείνουν μεταξύ τους αγαπημένοι, διατηρώντας το οικογενειακό κλίμα που τόσα χρόνια υπάρχει και είναι το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας, να είναι σοβαροί μέσα στις προπονήσεις και στους αγώνες και να παρουσιάζουν θέαμα ανάλογα με τις δυνατότητες της ομάδας.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κόουτς Δ. Ζησιμάτος, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ευχήθηκε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και παρότρυνε στους παίκτες του, να διατηρήσουν το όμορφο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Αναλύοντας το πλάνο της προετοιμασίας, αλλά και τους φετινούς στόχους ζήτησε από όλους δουλειά, σοβαρότητα και συνεχή παρουσία στις προπονήσεις, ώστε να συνεχίσουν επιτυχημένα από εκεί που τελείωσαν πέρυσι σαν πρωταθλητές.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο νέος τεχνικός σύμβουλος των "κυανόλευκων" Μ. Μεσοροπιάν που ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχίες.
Μετά τα καθιερωμένα σειρά πήρε το γήπεδο, όπου έγινε ένα χαλάρωμα με τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με μπάλα.
Η προετοιμασία θα είναι καθημερινή, ενώ στη συνέχεια θα κλειστούν κάποια φιλικά παιχνίδια για να αρχίσει το «δέσιμο» της ομάδας με στόχο να είναι έτοιμη, όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. 
Video από την προπόνηση
Δηλώσεις Θ. Μιχαλάτου
Δηλώσεις προπονητή Δ. Ζησιμάτου
Φώτο


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου