Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 5

Ακόμη πιο ποιοτικός ο Παγκέ..... Σημαντική προσθήκη στον χώρο του κέντρου

Αποτέλεσμα εικόνας για παγκεφαλληνιακος
Συνεχίζεται η ενίσχυση του Παγκεφαλληνιακού με την ομάδα του Αργοστολίου να προσθέτει  στο φετινό της ρόστερ, έναν από τους κορυφαίους και ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του νησιού και μάλιστα σε μια θέση που έχει μεγάλη ανάγκη, η νεανική ομάδα του Παγκεφαλληνιακού.
Πρόκειται για τον Θανάση Μπαζάρογλου κεντρικό μέσο από την Α.Ε. Κεφαλονιάς. Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Θανάσης πρωτοξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο με τα χρώματα του Παγκεφαλληνιακού και επιστρέφει στην πρώτη του ομάδα μετά από πολλά χρόνια!
Δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι αυτή η προσθήκη για την ομάδα του Θ. Βουκελάτου, από την οποία μπορεί να περιμένει πολλά και οπωσδήποτε την κάνουν ακόμη πιο ποιοτική.
Ο Μπαζάρογλου με την εμπειρία του, μπορεί να γίνει ο ηγέτης στη «ραχοκοκαλιά» της ομάδας και να παίξει σημαντικό ρόλο στο κάτι παραπάνω, που φέτος θα επιδιώξουν οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολίου.
Όπως και να έχει, είναι ευνόητο ότι, ο ιστορικός Παγκεφαλληνιακός γίνεται πολύ ανταγωνιστικός και θα λέγαμε ακόμη και ένα από φαβορί των εγχώριων τίτλων. Τόσο του κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος.
Οι ελεύθερες μεταγραφές μπορεί να ολοκληρώθηκαν όμως υπάρχουν και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες μας κάτι καλό «ψήνεται»!
Μετά τη συμφωνία του ο Θανάσης Μπαζάρογλου, έκανε την παρακάτω δήλωση στο sportsthea.
Εμείς θα τον ευχαριστήσουμε για τα καλά του λόγια και να είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο, αυτό που κάνουμε με μοναδικό γνώμονα τον αθλητισμό των νησιών μας.
Ας δούμε τι μας δήλωσε:
«Τα έφερε έτσι η μοίρα και επέστρεψα στην ομάδα που έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα.
Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την πρόταση τους να είμαι στην ομάδα του Παγκεφαλληνιακού.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο και αδελφικό μου φίλο Δ. Κουμαριώτη, για τα χρόνια που περάσαμε μαζί στην Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Άλλος ένας εξαιρετικός παράγοντας έφυγε από το χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου!!!
Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για αυτόν τον άνθρωπο, αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι τον έχω πολύ ψηλά.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή χρονιά και υγεία πάνω απ’ όλα και στην καινούργια μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Από την μεριά μου θα κάνω αυτό που κάνω τόσα χρονιά στα γήπεδα, πρωταθλητισμό!!
Ν. Κορσιάνε συνέχισε το έργο που κάνεις με τόσο ζήλο, γιατί έχουν μείνει λίγοι σαν και σένα.
Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου