Κυριακή, Ιανουαρίου 15

Σπουδαία νίκη με ανατροπή ο Ηρακλής 2-1 τον Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς.... Στη 2η θέση η ομάδα των Πρόννων (Εικόνες)


Η 6η αγωνιστική ήταν η τυχερή του Ηρακλή Πρόννων και έδωσε χαρά σε όλους στην περιοχή.
Η ομάδα του Σπ. Τζωρτζάτου, μετά από πολλά χρόνια δείχνει ότι είναι ικανή να μπει στην 4αδα και από εκεί στα playoffs να διεκδικήσει θέση που οδηγεί στην «μεγάλη» κατηγορία.
Στο σημερινό παιχνίδι της με αντίπαλο τον δυνατό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα δύσκολο παιχνίδι επικράτησε με σκορ 2-1, ύστερα από ένα πολύ δυνατό αγώνα σε ένα ιδιαίτερα άσχημο αγωνιστικό χώρο.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί και η νίκη των γηπεδούχων παίρνει μεγαλύτερη αξία αφού οι «πράσινοι» είναι μια από τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στην τελική 4αδα.
Οι Αργοστολιώτες ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να προηγηθούν στο σκορ 0-1.
Στη συνέχεια και μπρος στο φάσμα μιας εντός έδρας ήττα, οι γηπεδούχοι με όπλο τους την δύναμη και το πάθος που τους διακρίνει, θα ανεβάσουν την απόδοση τους, θα πιέσουν και τελικά θα καταφέρουν την ανατροπή και το τελικό 2-1, με το επιθετικό του «όπλο» τον Κυρ. Στάβερη που ήταν ο σκόρερ και των δυο τερμάτων. Μια νίκη «χρυσάφι» που τους φέρνει ένα βήμα από τον στόχο!
Τα γκολ
Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν 0-1 με τον Περαματζή να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από την καταπληκτική ενέργεια από αριστερά του Λουλάι και την πάσα στον σκόρερ.
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους θα έρθει με την συμπλήρωση 70’ αγώνα, με ένα εντυπωσιακό σουτ του Κ. Στάβερη, ο οποίος θα κοντρολάρει με πλάτη στην αντίπαλη εστία, θα γυρίσει χωρίς να βλέπει τέρμα και με δυνατό σουτ θα την στείλει στο δεξί «Γ» του Κατερέλου για το 1-1.
Η ολική ανατροπή θα γίνει στο 83’ και τα πανηγύρια στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ατελείωτα.
Ο Πούλος θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Κατερέλο και με υπόδειξη του Α’ βοηθού θα δοθεί η καθαρή παράβαση και το πέναλτι από τον διαιτητή κ. Κιόση. Εκτελεστής ο Κυρ. Στάβερης που θα ευστοχήσει και θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο αγώνα και όπως αποδείχθηκε και το νικητήριο.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Σπ. Τζωρτζάτος), Λουκέρης, Πούλος, Ρασσιάς Γ. (71’ Διαμαντάτος), Στάβερης Ν., Σπαθής, Ραπάι, Καμπίτσης Σπ., Καχρίλας (28’ Γκαζάρ), Στάβερης Κ. (83’ Πετράτος), Τότολος.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Παπαδάκης Γ., Κλωνής (87’ Μουρελάτος), Κράλης, Μαρινάκης, Μακρίδης (74’ Μπάμπης Γ.), Περαματζής, Βοροκλινιώτης, Λουλάι, Γασπαρινάτος (87’ Σπαθής), Μπάμπης Σ..
Φώτο




















Οι φώτο είναι από ανώνυμο φίλο του site και του φίλου Γ. Γκιάφη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου