Κυριακή, Ιανουαρίου 15

Καλό ποδαρικό για του Πρόννους 3-0 την Έρυσσο (Εικόνες)


Καλό ποδαρικό έκαναν οι Πρόννοι σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό στα Φαρακλάτα, όπου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας επανήλθαν μετά από πολύ καιρό στις νίκες, επικρατώντας της ουραγού Ερύσσου με σκορ 3-0.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο για τις δυο ομάδες και τους γηπεδούχους, κάποιες φορές να είναι απειλητικοί για την εστία του Κάτση. Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ. 
Όμως, ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου θα αλλάξει τα δεδομένα, αφού θα διώξει το άγχος και την νευρικότητα των ποδοσφαιριστών του Δ. Κουρκουμέλη και στην επανάληψη θα είναι αυτοί που θα έχουν τον έλεγχο και την κατοχή πετυχαίνοντας τελικά μια νίκη με σκορ 0-3.
Έτσι οι Πρόννοι θα παραμείνουν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας τους πρωτοπόρους, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που παραμένουν, μετά από έξι αγώνες χωρίς βαθμό!
Φάσεις και γκολ
Στο 5’ ο Α. Τραυλός θα πιάσει το δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, όμως ο Βίσα θα πεταχτεί στην γωνιά του και θα στείλει την μπάλα κόρνερ.
Άτυχοι θα σταθούν οι γηπεδούχοι στο 18’ όταν ο Βαλσαμής μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά, θα πιάσει το σουτ και ο Κάτσης ίσα - ίσα που ακουμπάει την μπάλα και την στέλνει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.
Ωραία σέντρα από δεξιά στο 34’ του Ζαπάντη, ο Γουλιμής θα πιάσει το δυνατό σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
Στο 36’ ο Κάτσης θα σώσει την εστία του, όταν θα πέσει στα πόδια του Βαλσαμή και θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Ένα μακρινό σουτ του Καββαδία στο 41’ θα στείλει την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και να περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Κάτση.
Και λίγο πριν οι ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι με την βοήθεια και της τύχης ή του αέρα αν θέλετε, θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1!
Συγκεκριμένα, μετά από ένα μακρινό σουτ του Ζαπάντη, ο αέρας θα παίξει άσχημο παιχνίδι στον Βίσα, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του.
Στην επανάληψη και στο 47’ ο Αναγνώστης θα πιάσει το σουτ και τον Βίσα να αποκρούει δύσκολα την μπάλα.
Στη συνέχεια οι Πρόννοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και ήταν σίγουρο ότι θα ερχόταν και άλλα τέρματα.
Εντυπωσιακή επέμβαση του Βίσα στο 55’ στο τετ α τετ του με τον Αναγνώστη, μετά την  εξαιρετική κάθετη πάσα του Α. Τραυλού.
Άτυχος θα σταθεί και πάλι, στο 57’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής αφού θα δει, μετά το σουτ που επιχειρεί, την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Βίσα.
Με αυτογκόλ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το 0-2 στο 64’ με τον Ταβάνι στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα στην σέντρα του Λαγκάι.
Ένα δυνατό σουτ του Α. Τραυλού στο 70’ δεν θα βρει στόχο, αφού η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Βίσα.
Ο Α. Τραυλός όμως στο 75’ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 μέσα από την περιοχή, ύστερα από άστοχη έξοδο του Βίσα στο κόρνερ του Ζαπάντη.
Τελευταία φάση στον αγώνα στο 81’, όταν οι φιλοξενούμενοι θα δουν για δεύτερη φορά τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρια του Βίσα μετά σουτ στην κίνηση του Αναγνώστη.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Π. Κομητόπουλο.
Έρυσσος:(Α. Σιμάτος), Βίσα, Μολφέτας, Γιαννάτος, Ταβάνι., Καββαδίας, Ζαμπέλης Α., Στεφάνι (46 Τζωρτζάτος), Πατρίκιος (72’ Ζαμπέλης Δ.), Σκιαδαρέσης (76’ Καράβελας), Βαλσαμής, Παπαλεξάτος. 
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Κάτσης, Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ. (77’ Σολωμός), Μικελάτος (65’ Ρώσσης), Τραυλός Σπ., Αναγνώστης, Κατσιλίδης, Ζαπάντης, Μπελίσκας, Τραυλός Α. Λαγκάι (81’ Ζήσος).
Φώτο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου