Κυριακή, Οκτωβρίου 22

Σάμη - Εύγερος 0-0 και αγωνία για τη ρεβάνς


Στον Καραβομύλο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ της γηπεδούχου Σάμης και της ομάδας της Ευγέρου που επανεμφανίστηκε έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια απραξίας.
Το παιχνίδι θα λέγαμε ότι μοιράστηκε στα δύο, με τους φιλοξενούμενους να είναι ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας «σφιχτά» και χτυπώντας στην κόντρα με αιχμή του δόρατος τον πολύπειρο Μάκη Κανάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για κάποιο τέρμα.
Το παιχνίδι απέκτησε έναν ιδιαίτερο ρυθμό, καθώς η κούραση και ζέστη έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την επόμενη Κυριακή.       
Οι Φάσεις του αγώνα
Μόλις στο 4’ η Σάμη θα χάσει τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Ι. Αμούργη, ο οποίος θα προσπαθήσει με ωραίο σουτ να κρεμάσει τον τερματοφύλακα, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, να χτυπάει πάνω στη γραμμή και να απομακρύνεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Βαγγ. Πετεινάτο.
Η απάντηση θα έρθει από την Εύγερο στο 25’ με τον Κανάκη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ωραίο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 32’ ωραία παράλληλη πάσα του Νικολοβιέννη για τον Ι. Αμούργη που δεν προλαβαίνει τελευταία στιγμή με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτή θα είναι και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.
Στο 54’ στην ωραία κεφαλιά του Μωραίτη, η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.
Τεράστια ευκαιρία στο 75’ με τον Αμούργη, ο οποίος θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Βαγγ. Πετεινάτο που τελικά πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι και πάλι για την Σάμη στο 85’ με τον Νικολοβιέννη, ο οποίος θα εκτελέσει απ’ ευθείας το φάουλ και τον Πετεινάτο να μπλοκάρει την μπάλα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Κ. Πίππος), Φλαμιάτος, Μιχαλάτος (52' Παπαθεοδωρόπουλος), Παπαδημάτος, Βιτωράτος, Βελισσαράτος (70' Αράπογλου), Μωραΐτης, Βλασσόπουλος, Νικολοβιέννης, Καβαλλιεράτος, Περιβολάρης, Αμούργης Γ.
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Παπαναστασάτος Κ., Παπανασταάτος Χ. (78' Παπαναστασάτος Ν.), Μανωλάτος, Ψάλτης, Κατσιγιώργης, Στρακάτος, Χρυσανθακόπουλος (77' Γασπαρινάτος), Κανάκης (89' Παπαναστασάτος Α.), Παπαναστασάτος Ε., Μπατιστάτος.
*********************
Θεωρούμε σημαντική αυτήν μας την σημαντική αναφορά:
Η ιστορική ομάδα του χωριού δήλωσε παρούσα. Το σύνθημα Εύγερος ολέ ξανακούστηκε στα χείλη των πιστών της!
Πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και την επιστροφή της ομάδας τους στην ενεργό δράση. Σίγουρα η Εύγερος δεν ήρθε σαν περαστική, άλλωστε με τη σημερινή της εμφάνιση το έδειξε. Ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο. Πραγματικά μια μέρα αισιόδοξη για αυτό.
Εικόνες






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου