Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Νέα νίκη για τα Διλινάτα 3-0 τον Ηρακλή....... σε ένα παιχνίδι με έντονο στοιχείο τα νέα παιδιά


Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, σήμερα το πρωί στις Κεραμειές, τα Διλινάτα, επικράτησαν για δεύτερη φορά του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 3-0 και διπλασίασαν τις νίκες τους στη σειρά, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τυπικά την παρουσία τους στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Αν μπορούμε και πρέπει, να κρατήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, είναι η παρουσία αρκετών πιτσιρικάδων και στις δυο ομάδες.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο, τα Διλινάτα είχαν την υπεροχή και τον Ηρακλή αυτή την φορά σαφώς καλύτερο και περισσότερο ανταγωνιστικό.
Φάσεις και γκολ
Στο 14’ ο Φ. Τζωρτζάτος θα εκτελέσει το κόρνερ από αριστερά και ο Δημ. Τζωρτζάτος στο β’ δοκάρι με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κρητικού για το 1-0 των Διλινάτων.
Οι γηπεδούχοι στο 38’ θα πετύχουν το 2-0 με σχεδόν τον ίδιο τρόπο. Ο Μουρελάτος εκτελεί από δεξιά ένα νέο κόρνερ και ο Χριστόπουλος εντελώς αμαρκάριστος στο β΄δοκάρι, με πλασέ θα στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή.
Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66’, ο Σακκελαρίου με ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Κ. Στάβερη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και απέναντι από τον Ε. Καλαφάτη τ. Γ. να κάνει το σουτ, με τον τελευταίο όμως να πέφτει και να διώχνει δύσκολα την μπάλα κόρνερ.
Τέλος στο 73’ ο Ν. Κοσμάτος με πλασέ μέσα από την περιοχή  και ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα από δεξιά του Ε. Καλαφάτη τ, Δ. θα πετύχει το τελικό 3-0.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Κώτση και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Θ. Βουκελάτος),Ε. Καλαφάτης τ. Γ., Λάσκαρης, Χριστόπουλος (61’ Κατσούρης), Τζωρτζάτος Δ. (50’ Καραντινός), Στεφανιώτης, Κωτατής (56’ Δ. Αναλυτής), Μουρελάτος, Τζωρτζάτος Φ., Κοσμάτος, Ε. Καλαφάτης τ. Δ., Τζωρτζάτος Γ.(66’ Βαγγελάτος).
Ηρακλής Πρόννων:(--),Κρητικός, Μηλιαρέσης, θεοδωράτος, Ν., Στάβερης, Ρασσιάς, Σπαθής, Θ. Πετράτος (76’ Ι. Πετράτος), Δημητράτος, Κ. Στάβερης, Σακελαρίου, Καχρίλας (71’ Διαμαντάτος).
Αργότερα φωτορεπορτάζ από αυτό το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου