Τετάρτη, Οκτωβρίου 25

Εύκολα ο Παλληξουριακός 7-0 την Έρυσσο για το τοπικό κύπελλο


Mε σβηστές τις μηχανές και πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του ο Παλληξουριακός της Γ’ Εθνικής, πέρασε ένα σχετικά εύκολο ποδοσφαιρικό απόγευμα με αντίπαλο τον Α.Ο. Ερύσσου, ομάδα Β’ τοπικής κατηγορίας. Ο αγώνας ήταν για το τοπικό κύπελλο και διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 25/10 στο Δημοτικό Στάδιο του «Αγίου Αντωνίου» στο Ληξούρι.
Ο Σπ. Παπαδάτος, κόουτς των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής, όπως προαναφέραμε, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μπορούμε να πούμε ότι έμεινε ικανοποιημένος από αυτούς και τη γενικότερη παρουσία τους.
Τελικά το αποτέλεσμα και το σκορ 7-0 δείχνει την ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δυο ομάδες. Παράλληλα φέρνει την Ληξουριώτικη ομάδα στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, έστω και αν απομένει ο επαναληπτικός στον Καραβόμυλο, την προσεχή Κυριακή 29/10 το απόγευμα για να διεκδικήσει στη συνέχεια ότι έχασε στον περυσινό τελικό με αντίπαλο τη Σάμη.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο τους, και αυτό είναι στα συν της ομάδας του Γκ. Ρέτσι, έστω και αν δεν τα πολυκατάφεραν.
Όσον αφορά το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής και αυτό το 7-0 τα λέει όλα!
Τα γκολ
9’ Αραβαντινός
13’ Μπράτι
23’ Μπαλάσκας
35’ Μπράτι
40’ Αντωνάτος Κ.
58’ Βαλεντής Αγγ.
75’ Βαλεντής Αγγ.
Διαιτητής ο κ. Ε. Στάθης με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Αντωνίου, Καππάτος, Κοκκόσης Α., Αδηλίνης (60' Γαλανός), Βαλεντής Ε., Μπράτι (60' Πολλάτος), Μαυροειδής Ν., Μπαλάσκας, Βαλεντής Αγγ., Αντωνάτος Κ., Αραβαντινός.
Έρυσσος:(Γκ. Ρέτσι), Ντερβισάι, Καραβέλας (69' Μολφέτας), Διακάτος, Ταβάνι Γ., Γιαννάτος, Παπαδημητράτος (77' Αντύπας), Στεφάνι (46' Σκιαδαρέσης Π.), Παπάς (60' Καμπανός), Καββαδίας Κ., Τσάκος, Παπαλεξάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου