Τρίτη, Οκτωβρίου 3

Την έκπληξη σε ότι αφορά τον "πάγκο" του έκανε ο Α.Ο. Ερύσσου



Εκτός από τις μεταγραφές για την ενίσχυση των ρόστερ τους οι ομάδες, έχουν και την απαραίτητη ανάγκη του ανθρώπου, που θα τις καθοδηγήσει στους στόχους τους. Φυσικά και μιλάμε για τους προπονητές!
Μια έκπληξη λοιπόν, μας περίμενε σήμερα, όταν πληροφορηθήκαμε τη συνεργασία του Α.Ο. Ερύσσου με τον Γκόνι Ρέτσι, αντικαθιστώντας στην άκρη του πάγκου του, τον Ανδρέα Σιμάτο (ο οποίος εν τω μεταξύ παραμένει στην ομάδα).
Ο Γκόνι, γνώστης του ποδοσφαίρου, με εικόνες και παραστάσεις, από μεγάλα παιχνίδια, μιας και συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής τόσο στο Ευρωπαϊκό (Γερμανικό), Ελληνικό, όσο και το Αλβανικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο στην περιοχή και να βοηθήσει τον Α.Ο. Ερύσσου, να πετύχει τους στόχους του.
Βρίσκεται στην Κεφαλονιά από το 1997, όπου δραστηριοποιείτε και επαγγελματικά.
Πρώτη του ομάδα στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, η Εύγερος με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς, αήττητη και τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, να «βγάζει» μάτια στην πρώτη του παρουσία στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εικοσιμία, Α.Ο.Κ.Ι., Ολυμπιακό και Διλινάτα.
Όταν «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ασχολήθηκε με την προπονητική, έστω και αν αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα για άλλους λόγους, εν τούτοις πρόσφερε έργο στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Πέρυσι, ήταν στον πάγκο των Διλινάτων, σε μια όχι όπως επιθυμούσε χρονιά, για την ομάδα χρονιά.
Συνεργάστηκε ακόμη, με αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων, Ολυμπιακός Κεφαλονιάς, Α.Ο.Κ.Ι., Εύγερος, Λειβαθώ, Παλληξουριακός, Πανιώνιος-Αχιλλέας Πατρών και Α.Ο. Εικοσιμίας.
Μια σημαντική, όσο και απρόσμενη εξέλιξη λοιπόν, για την ομάδα της Βόρειας Κεφαλονιάς, με μια συνεργασία που αναμένεται να προσφέρει αρκετά στο ποδόσφαιρο της περιοχής.
Την Δευτέρα η «1η» της ομάδας στο «Στ. Βασιλάτος»
Η «πρώτη» του Α.Ο. Ερύσσου, για το νέο ξεκίνημα, είναι προγραμματισμένη και θα πραγματοποιηθεί, την επόμενη Δευτέρα 9/10, ώρα 4 και 30 το απόγευμα, στο νέο στολίδι της περιοχής, το Δημοτικό Ερύσσου «Στ. Βασιλάτος».
Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας (η έλευση του Ρέτσι ανοίγει δρόμο σε κάποιους να τον ακολουθήσουν και να προστεθούν στο φετινό ρόστερ των Ρισσιάνων), γίνονται κάποιες συζητήσεις με διάφορους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.
Ο νέος κόουτς της Ερύσσου έκανε στο Sportsthea την παρακάτω αποκλειστική δήλωση:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Ερρύσου, που επέλεξε εμένα σαν προπονητή της ομάδας.
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη Β’ κατηγορία, που φέτος είναι σε ένα καλό επίπεδο.
Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, να είναι υγιείς και να προσπαθήσουν όσο καλύτερα μπορούν, ώστε να ανεβάσουν το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο ένα "σκαλί" παραπάνω.
Επίσης με την ευκαιρία που μου δίνεται, να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του Παλληξουριακού, που φέτος εκπροσωπεί το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου