Κυριακή, Νοεμβρίου 19

Στην 2η θέση οι Πρόννοι 2-0 την Εικοσιμία που παραμένει χωρίς νίκη


Σε ένα μέτριο, με δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες φάσεις παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, οι Πρόννοι επικράτησαν της Εικοσιμίας με σκορ 2-0 και βρέθηκαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τα Διλινάτα.
Αντίθετα η Εικοσιμία σε ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της στα τοπικά πρωταθλήματα, δεν κατάφερε ούτε αυτή την φορά να πάρει την πρώτη της νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πια στην στην 5η θέση με μόλις δυο βαθμούς σε τρία παιχνίδια.
Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα οι ομάδες να μη μπορούν να βρουν ρυθμό, ιδιαίτερα η Εικοσιμία που είναι κατά βάση μια τεχνική ομάδα, είχε μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ελαφρά, αλλά φλύαρη υπεροχή χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες, ενώ το γκολ που δέχθηκαν στην αρχή έπαιξε και αυτό το ρόλο του στην εξέλιξη του αγώνα.
Και εδώ, όπως σε όλα τα γήπεδα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική  Αττική.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3’ οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν, όταν ο Κ. Ζαπάντης με ωραία κάθετη πάσα θέλει να βγάλει σε θέση για γκολ τον Μοντεσάντο, όμως ο Τσέτσα με έγκαιρη έξοδο θα αποκρούσει την μπάλα.
Στο 10’ όμως θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με ωραία κεφαλιά του Ζαρνακούπη, από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά τη σέντρα από δεξιά του Κ. Ζαπάντη.
Μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια θα χαθεί από τον Αντ. Κορσιάνο, που κατ' αρχήν θα εκμεταλλευτεί την άσχημη έξοδο του Καστή, αλλά στη συνέχεια το πλασέ που πραγματοποιεί στην κενή εστία, θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από το δεξί «Γ» της εστίας των Πρόννων.
Με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων και τις ελάχιστες ευκαιρίες που είδαμε, θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη το μοτίβο στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε, οι Πρόννοι στο 57' θα φανούν απειλητικοί, με τον Μοντεσάντο να σεντράρει για τον Ζαρνακούπη, όμως ο Τσέτσα θα βγει αποφασιστικά και θα «καθαρίσει» μια δύσκολη στιγμή για την εστία του.
Οι «κυανόλευκοι» από τη Λειβαθώ, στο 76’ θα έχουν ένα σουτ με τον Κ. Κουμαριώτη που στέλνει την μπάλα, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καστή.
Τέλος στο 85’ ύστερα από ένα μακρινό σουτ των γηπεδούχων ο Τσέτσα θα χάσει την μπάλα, ο Μοντεσάντος με προβολή θα την κερδίσει και θα βγει πλάγια δεξιά της άμυνας των φιλοξενούμενων για να βγάλει τη σέντρα στο κεφάλι του γερόλυκου Κυρ. Κουρκουμέλη που στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Τσέτσα για το 2-0, εν μέσω διαμαρτυριών για φάουλ στην αρχή της φάσης.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά, Ι. Καλογηρά.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Καστής, Κουρκουμέλης Αλ. (85’ Τζελάι), Σπαθής, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Κατσιλίδης (81’ Μπεσλίκας), Ζαρνακούπης (72’ Ρώσσης), Ζαπάντης, Κουρκουμέλης Σπ. Μοντεσάντος, Περματζής (Κουρκουμέλης Κυρ.).
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Κουμαριώτης, Στεφανάτος, Καπλάνης, Ζαμπαύτης, Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μανέντης, Χρηστάτος, Πολλάτος Διον. (46’ Πολλάτος Αλ.) Σπυρόπουλος (67’ Κορσιάνος Π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου