Σάββατο, Νοεμβρίου 18

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Παλληξουριακός θα αντιμετωπίσει τη "μαύρη θύελλα"


Με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης, ο Παλληξουριακός φιλοξενεί την Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 15:00, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Εθνικής κατηγορίας, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως είναι η Καλαμάτα ή κατά τους φίλους της "μαύρη θύελλα".
Μια ομάδα που μέχρι στιγμής παραμένει αήττητη, ενώ διατηρεί ένα μεγάλο ρεκόρ με την εστία της να παραμένει απαραβίαστη σε 6 συνεχόμενους αγώνες!!
Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες και φυσικά για διαφορετικούς λόγους, οι μεν γηπεδούχοι για να ανασάνουν βαθμολογικά, οι δε φιλοξενούμενοι, να πλησιάσουν περισσότερο στην κορυφή, ιδιαίτερα αν ηττηθεί ο Αστέρας στο Ηλειακό ντέρμπι με τον Πανηλειακό. 
Αναλυτικά πρόγραμμα και διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  19-11-2017   ώρα:  13:00
Τσικλητήρας Πύλου - Ζάκυνθος
Τσιρογιάννης

Βασιλόπουλος
Ζούλης (Αχαΐας)
2.
Κυριακή  19-11-2017   ώρα:  15:00
Αχαϊκή - Α.Σ. Λεωνίδιο
Σταυρόπουλος

Καραλής
Ασημακόπουλος (Ηλείας)
3.
Κυριακή   19-11-2017   ώρα:  15:00
Α.Ο. Παλληξουριακός - Καλαμάτα
Κέκελος

Βαλλιάνος
Σούζας (Αιτωλ/νίας)
4.
Κυριακή   19-11-2017   ώρα:  15:00
Πανηλειακός – Αστέρας Αμαλ.
Βεργέτης

Τριανταφύλλου
Νίκας (Αργολίδας) 
5.
Κυριακή  19-11-2017   ώρα:  15:00
Παναρκαδικός - Αστέρας Βλ.
Ρούτσης

Τριαντάφυλλος
Σάνος (Κορινθίας)
6.
Κυριακή   19-11-2017   ώρα:  15:00
Π.Α.Ο. Βάρδας – Διαγόρας Βρ.
Λιάρος

Χατζημανώλης
Παναγάκος (Λακωνίας) 
    
Έναν μεγάλο και ιστορικό αντίπαλο, όπως είναι η Καλαμάτα, καλείται να αντιμετωπίσει για ακόμη μια Κυριακή ο Παλληξουριακός, όπου το απόγευμα στις 3 μ.μ. στον «Άγιο Αντώνη» στο Ληξούρι, φιλοξενεί την ομάδα από τη Μεσσηνία.
Από τη βαρύτητα και μόνο του ονόματος της αντιπάλου του, εύκολα ο καθένας καταλαβαίνει, τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού και το πόσο σημαντικό θα είναι η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου να παίξει με γεμάτες κερκίδες.
Οι καλές εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής, αλλά κυρίως το πάθος που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, έστω και αν μέχρι στιγμής έχουν τέσσερις ήττες, έχουν φέρει χαμόγελα και αισιοδοξία στον κόσμο και όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να κερδίσουν το τρίτο τρίποντο της μέχρι στιγμής πορείας τους. Ένα τρίποντο που αν έρθει, θα είναι από ατόφιο «χρυσάφι».
Όλοι και όλα στην ομάδα είναι έτοιμα για αυτό το παιχνίδι και τον Σπ. Παπαδάτο να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μάλιστα επιστρέφει και ο Μ. Μπράτι που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη
Από την άλλη η «Μαύρη Θύελλα» της Καλαμάτας έρχεται στο νησί με στόχο να διατηρήσει το αήττητο και το «0» της εστίας της παράλληλα με ένα τρίποντο που θα της δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.
Η ομάδα του Ν. Ζαλίκα έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη, αφού έχει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες (και τις τρεις εκτός έδρας 0-0) στο ενεργητικό της και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Διαγόρα Βραχνείκων και Αστέρα Βλαχιώτη 4 πίσω από την κορυφή και τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Διατηρεί ένα καταπληκτικό πανελλαδικά ρεκόρ, αφού η εστία του Γκόμες δεν έχει παραβιαστεί μέχρι τώρα από κανέναν αντίπαλο, όμως επιθετικά δεν τα πάει ανάλογα, αφού έχει πετύχει μόλις 5 τέρματα και όλα στην έδρα της!
Τα προβλήματα δεν λείπουν από την "μαύρη θύελλα", αφού ο Ν. Ζαλίκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Μερκούρη, Σαραντόπουλο, Νικολόπουλος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κουρέλα-Τσεμπερίδη!
Περιμένουμε ένα ποιοτικό, όσο και αμφίρροπο παιχνίδι και τις δυο ομάδες να αγωνίζονται με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.
Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Παλληξουριακού, καλούν το φίλαθλο κόσμο του νησιού την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ., να παραβρεθεί στο γήπεδο του «Αγίου Αντωνίου» και να στηρίξει τις προσπάθειες τους. Θα είναι σημαντικό απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο να τον αισθάνονται ως τον δωδέκατο παίκτη τους.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Καλαμάτας θα έχει τη στήριξη αρκετών οπαδών της, που θα έρθουν στην Κεφαλονιά το πρωί της Κυριακής, ενώ η ομάδα τους το Σάββατο θα διανυκτερεύσει στο νησί.
Διαιτητής ο κ. Π. Κέκελος με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Βαλλιάνο και Κ. Σούζα από την Αιτωλοακαρνανία.
Ο παραπάνω διαιτητής έχει παίξει αρκετά παιχνίδια στην Κεφαλονιά με πιο πρόσφατο αυτό του Καραβόμυλου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών μεταξύ Σάμης – Πανηλειακού.
    
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Αστέρας Αμαλιάδας
6
17 - 5
16
2.
Διαγόρας Βραχνέικων
6
11 - 5
12
3.
Αστέρας Βλαχιώτη
6
8 - 4
12
4.
Καλαμάτα
6
5 - 0
12
5.
Παναρκαδικός
6
6 - 7
9
6.
Πανηλειακός
6
8 - 4
8
7.
Αχαϊκή
6
7 - 6
8
8.
ΠΑΟ Βάρδας
6
4 - 6
7
9.
Παλληξουριακός
6
6 - 15
6
10.
Ζάκυνθος
6
3 - 8
5
11.
Τσικλητήρας Πύλου
6
2 - 6
5
12.
Λεωνίδιο
6
1 - 17
0
    
Η επόμενη 8η αγωνιστική
(3/12/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Αχαϊκή – Τσικλητήρας Πύλου
2.
Ζάκυνθος – Α.Ο. Παλληξουριακός
3.
Α.Σ. Λεωνίδιο – Πανηλειακός
4.
Καλαμάτα – Παναρκαδικός
5.
Αστέρας Αμαλιάδας – Π.Α.Ο. Βάρδας
6.
Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας Βραχνεΐκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου