Παρασκευή, Νοεμβρίου 17

Pregame πρεμιέρας πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017-2018


Επιτέλους πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα των "μικρών" το Σαββατοκύριακο 18-19/11/17, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αγώνες.
Ένα πρωτάθλημα με σπουδαίο ενδιαφέρον φέτος, αφού τουλάχιστον οι τέσσερις από τις επτά ομάδες που συμμετέχουν, θα δώσουν "μάχη" για να κατακτήσουν τα δυο από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην Α' κατηγορία.
Μέσα σε αυτές παρατηρούμε και δυο ομάδες που χρήζουν μιας μικρής αναφοράς.
Συγκεκριμένα ο Π.Α.Ο. Εύγερος, ο οποίος επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια και αναμένουμε και πάλι να ακούσουμε το "Εύγερος ολέ...", γυρνώντας τις μνήμες μας πολύ πίσω και στα... θρυλικά χρόνια της ομάδας των Φαρακλάτων.
Αλλά και η παρουσία μιας νεοσύστατης ομάδας, του Α.Π.Σ. Εθνοφρουρού, ο οποίος δίνει για πρώτη φορά το παρόν στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα προσπαθώντας περισσότερο φέτος να βάλει σωστές βάσεις για το μέλλον της.
Εμείς να ευχηθούμε να στεριώσει και να έχει πολλές επιτυχίες στο ποδόσφαιρο μας.
Γενικά η πρεμιέρα έχει να μας παρουσιάσει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, αυτό μεταξύ Ευγέρου - Οδυσσέα Ιθάκης στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων το Σάββατο το πρωί στις 11. Ένα παιχνίδι που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον από όλους.
Την Κυριακή το απόγευμα στις 3 η συνέχεια με ακόμη δυο παιχνίδια.
Στον Καραβόμυλο και στο τοπικό ντέρμπι της περιοχής η τυπικά γηπεδούχος Έρυσσος, φιλοξενεί τον δυνατό φέτος Πυλαριακό και θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο.
Τέλος στις Κεραμειές ο Π.Α.Ο. Κεφαλλονιάς φιλοξενεί τον ανανεωμένο φέτος Ηρακλή Πρόννων, με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η νεοσύστατη ομάδα του Α.Π.Σ. Εθνοφρουρού.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 18-11-2017   ώρα:  11:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος – Οδυσσέας Ιθακ.
Χατζηγεωργίου
Νίκος
Μαγουλάς Σπ..
Θανάσης Ε.
2.
Κυριακή  19-11-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Ο. Ερύσσου – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Καραίσκος
Αποστόλης
Ρηγοπούλου Δ.
Καπογιαννόπουλος Ι.
3.
Κυριακή  19-11-2017   ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Ηρακλής Πρ.
Αντωνιάδης
Νίκος
Κώτσης Ι.
Μενεγάτος Ε.
            
Σάββατο 18/11
Π.Α.Ο. Εύγερος - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
Με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ευγέρου - Οδυσσέα Ιθάκης στα Φαρακλάτα, αύριο Σάββατο πρωί και ώρα 11 π.μ., θα κάνει την πρεμιέρα του το πρωτάθλημα των "μικρών" ή αλλιώς της Β' κατηγορίας για την περίοδο 2017-2018. 
Μια μέρα που σηματοδοτεί την επιστροφή των Φαρακλάδων, μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια εκτός τοπικών πρωταθλημάτων.
Μια μέρα που οι φίλοι της ομάδας περίμεναν πολύ καιρό να ξανακούσουν και να ξαναφωνάξουν το «Εύγερος ολέ...» Όμως το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους της, οι οποίοι κάνουν τα πάντα ώστε οι «πορτοκαλί» να έχουν ένα σύντομο πέρασμα από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ανοίγοντας στη συνέχεια πανιά για τα μεγάλα "σαλόνια" του τοπικού μας ποδοσφαίρου!
Απέναντι τους θα βρουν μια φιλόδοξη ομάδα, όπου μετά τον περυσινό της υποβιβασμό, θέλει να είναι απλά περαστική από τη Β’ κατηγορία.
Και οι δυο ομάδες είναι πολύ δυνατές και εκ των φαβορί για είσοδο στην 4αδα, αλλά και το κάτι παραπάνω.
Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό, αμφίρροπο και ποιοτικό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν να μπουν με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Ε. Θανάση.
            
Κυριακή 19/11
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Η αγωνιστική πλέον μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, όπου στις 3 το απόγευμα στον Καραβόμυλο και στο γειτονικό ντέρμπι, Έρυσσος - Πυλαριακός θα δώσουν τη δική τους «μάχη», ώστε να κάνουν σεφτέ στις νίκες.
Οι τυπικά γηπεδούχοι με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Γκ. Ρέτσι, αρκετές νέες, όσο και σημαντικές προσθήκες, θα παλέψουν για το τρίποντο, που εκτός από το βαθμολογικό όφελος, θα βοηθήσει και στην ψυχολογική τόνωση των ποδοσφαιριστών για τη δύσκολη συνέχεια.
Ο Πυλαριακός από την άλλη με μια σχεδόν νέα ομάδα και έναν επίσης νέο προπονητή, τον Κ. Βιτωράτο, αλλά και αρκετές ποιοτικές προσθήκες, σύμφωνα με όσα είδαμε στο τοπικό κύπελλο από τις δυο συγκεκριμένες ομάδες, φαίνεται να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου τρίποντου της χρονιάς, μιας και θέλει η παραμονή του εδώ, να είναι σύντομη και προπάντων να μη πάει και αυτή η χρονιά χαμένη. 
Φυσικά αν δεν παρουσιαστούν σοβαροί, απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να το παλέψει, σίγουρα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Άλλωστε σε ένα τοπικό ντέρμπι υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να κρίνουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ρηγοπούλου και Ι. Καπογιαννόπουλο.
            
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Τέλος, την ίδια ώρα στις Κεραμειές, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον Ηρακλή σε ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στη νεανική ομάδα των Πρόννων.
Οι «πράσινοι» του Τάκη Φωή μετά την σημαντική επιτυχία τους και την πρόκριση, στους «8» του τοπικού κυπέλλου με αντίπαλο τα Ομαλά της Α’ κατηγορίας, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο πρωτάθλημα, μιας και φέτος οι βλέψεις τους είναι για κάτι παραπάνω από πέρυσι.
Οι γηπεδούχοι είναι μια καλά συγκροτημένη και ποιοτική ομάδα που έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται για να το πετύχει!
Τώρα όσον αφορά τον Ηρακλή, φέτος πολύ ανανεωμένος και με νέο προπονητή στον πάγκο του θα κάνει μια προσπάθεια, αφού πρώτα δώσει ευκαιρίες σε νέα δικά του παιδιά, να ξανακερδίσει θέση στην τελική 4αδα, δημιουργώντας παράλληλα ένα σύνολο για το μέλλον!
Οι γηπεδούχοι, αν παρουσιαστούν σοβαροί, τότε προηγούνται στις προβλέψεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Αυτό δεν πάει να πει ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ξεγραμμένοι. Όμως θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση και σίγουρα στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν μπορείς να αποκλείσεις!
Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Κώτση και Ε. Μενεγάτο.
        
Η επόμενη (2η) Αγωνιστική
(25-26/11/2017)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Ηρακλής Προν - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος
3.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Ο. Ερύσσου
Ρεπό:Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου