Παρασκευή, Νοεμβρίου 17

Μεγαλείο ψυχής.... Παλληκάρι ο Κ. Σιδηρόπουλος τερμάτισε τραυματίας και ξυπόλητος τον Μαραθώνιο της Αθήνας (Εικόνες)

Ο Κωστής Σιδηρόπουλος μετά από δύο επιτυχείς συμμετοχές και τερματισμούς το 2015 και 2016 στους Αυθεντικούς Μαραθώνιους της Αθήνας, την Κυριακή 12.11.2017 συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας μαζί με τα ινδάλματα του, όλους τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Ο λόγος της συμμετοχής του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν ότι έπιασε τα χρονικά όρια των 1.27.00 που είχαν τεθεί στον Διεθνή Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης πριν ένα μήνα αφού έκανε ατομικό ρεκόρ με 1.26.08.
Στην μεγάλη μάχη του Μαραθωνίου και ενώ πέρασε τον ημιμαραθώνιο σε 1.36.00, περίπου στο 30ο χλμ τα παπούτσια του δημιούργησαν πρόβλημα και αναγκάστηκε να τρέξει τα τελευταία 12 χλμ ξυπόλυτος.
Αυτό τον έκανε να χάσει την ταχύτητά του και να τερματίσει σε χρόνο 3.46.10 το οποίο και αυτό αποτελεί ατομικό ρεκόρ!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αθλητής έχει ξεκινήσει από την Κεφαλονιά όπου έχει μόνιμη κατοικία και μάλιστα συμμετέχει σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος του Συλλόγου Δρομέων της Κεφαλονιάς.
Επίσης και ο πατέρας του Νίκος ένας σπουδαίος άνθρωπος και σημαντικός δρομέας, με πολλές συμμετοχές σε αγώνες ανά την επικράτεια, συμμετείχε στον παραπάνω Μαραθώνιο και διακρίθηκε, όπως και οι υπόλοιποι Κεφαλλονίτες δρομείς που έλαβαν μέρος.
Εμείς να συγχαρούμε τον Κωστή για το πραγματικά μεγάλο κατόρθωμα του, αλλά και όλους τους Κεφαλονίτες που τερμάτισαν στον αγώνα.





Οι παραπάνω φώτο είναι από τη συμμετοχή του Κωστή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, εκτός της τελευταίας που είναι από τον τερματισμό του στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου