Δευτέρα, Ιουλίου 2

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το 30ο Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου» με απόλυτη επιτυχία


Σε ένα κατάμεστο από φίλους της Γυμναστικής έπεσε η αυλαία του 30ου Kefalonia Gym Festival «Άννα Πολλάτου», που πέρασε πλέον στην ιστορία.
Για ακόμη μια φορά οι 37 ομάδες που συμμετείχαν με τα εντυπωσιακά προγράμματα τους, τις εκπληκτικές χορογραφίες και τα ακροβατικά τους, καθήλωσαν περισσότερο από τέσσερις ώρες το κοινό που δεν σταμάτησε λεπτό να χειροκροτεί τις προσπάθειες τους.
Περιττό να πούμε ότι και σήμερα στην κεντρική εκδήλωση, που στις κερκίδες δεν έπεφτε καρφίτσα, την παράσταση έκλεψε η Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων με τις Καρυάτιδες. Πραγματικά έγινε χαμός.
Εντυπωσιακή ήταν και η Σλοβένικη ομάδα με τα ακροβατικά της.
Γενικά ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει και χρόνο με το χρόνο παρακολουθούμε όλο και πιο σπουδαίο θέαμα.
Μετά τους σύντομους χαιρετισμούς του προέδρου του Α.Γ.Σ. κ. Στ. Μπασιαρδή, του Δήμαρχου Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίση και του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγ. Κωνσταντάκη, οι εκπλήξεις από τον δραστήριο Σύλλογο, στο επετειακό 30ο φεστιβάλ του, ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες.
Βραβεύθηκαν ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου που εξελέγησαν στο πρώτο Δ.Σ., οι οποίοι πριν 30 χρόνια ήταν αυτοί που διοργάνωσαν εκείνο το ιστορικό 1ο Φεστιβάλ γενικής Γυμναστικής.
Οι πρώτες αθλήτριες του Συλλόγου, οι οποίες στη συνέχεια παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, αποδεικνύοντας ότι δεν ξεχνούν την.... τέχνη τους!
Η επόμενη έκπληξη ήρθε από την Μποζένα, η οποία επιτέλους πήρε μικρόφωνο στο χέρι. Ευχαρίστησε τις αθλήτριες της, παλιές και νέες, αλλά και τις ομάδες για την συνεχή παρουσία τους στο φεστιβάλ, καταχειροκροτούμενη.
Στο τέλος η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας η χορογραφία που εκτέλεσε με έναν μοναδικό τρόπο η Βαβάρα Φίλιου αναγκάζοντας το κοινό να την χειροκροτεί για πολύ ώρα και την σπουδαία αθλήτρια μας, να ανταποδίδει με ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς και τον Α.Γ.Σ. Επτανήσων, σε μια ξεχωριστή τους παρουσία, η Βαρβάρα Φίλιου, Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής και ο Βλάσης Μάρας, Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκάτος, ο αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μιχ. Γάκης, ο εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. κ. Σπ. Καραμάνης, η μητέρα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκης μας Άν. Πολλάτου κ. Κατερίνα και ο αδελφός της Αλέκος με τη σύζυγο του.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές, ενώ εκτός του βραβείου δόθηκαν και κάποια δώρα με τοπικά προϊόντα σε όλες τις αποστολές.
Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου όλοι στον ίδιο χώρο. Πιάνουμε 31!!!!
Θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική-μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου