Τρίτη, Ιουλίου 10

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμα της UEFA Grassroots (φωτορεπορτάζ)


Έπεσε σήμερα το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», η αυλαία του προγράμματος της UEFA Grassroots, το οποίο έχει, όπως έχουμε αναφέρει, σαν στόχο τη διάδοση και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες τόσο σε αγόρια, όσο και κορίτσια.
Και σήμερα στο παρκέ του Κλειστού πραγματοποιήθηκαν διασκεδαστικά παιχνίδια, με την παρουσία του Κεφαλονίτη διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Πολωνίας Σεμπάστιαν Χρούσιελ, ο οποίος δίδαξε μυστικά του ποδοσφαίρου και έκανε μια μίνι επίδειξη.
Και στα σημερινά παιχνίδια συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια, ηλικιών 6 έως 11 ετών και κάθε ομάδα συμμετείχε με πέντε ποδοσφαιριστές (5Χ5), χωρίς αυστηρά διαιτητικά κριτήρια και φυσικά σε καμία περίπτωση να ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα.
Το θέαμα ήταν και πάλι πολύ όμορφο και οι μικροί ποδοσφαιριστές χαρούμενοι τόσο από την αγωνιστική τους συμμετοχή, όσο και από αυτή του Σεμπάστιαν Χρούσιελ, ο οποίος στο τέλος υπόγραψε υπομονετικά αρκετά αυτόγραφα.
Εκ μέρους της διοργανώτριας Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης παραβρέθηκαν και σήμερα, ο πρόεδρος κ. Θ. Βαλσαμής, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ε. Αβάζαρος – Δημ. Λιακόπουλος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι βοήθησαν οι προπονητές κ.κ. Διον. Λιονάτος (Ενωσιακός), Δ. Ζησιμάτος (Εικοσιμίας) και ο Διον. Τσίγκανος (Εθνικός Κεφαλονιάς).
Διακρίναμε στο Κλειστό και τον πρόπονητή Ακαδημιών των Φωκάτων κ. Τ. Βαρουξή.
Γιατρός αγώνα ο κ. Ανδρ. Τσιμάρας.
Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση.
Φωτορεπορτάζ από τη διοργάνωση









































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου