Κυριακή, Ιουλίου 8

Πρεμιέρα σήμερα στο «Αντώνης Τρίτσης» του προγράμματος UEFA Grassroots


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», η πρώτη ημέρα διεξαγωγής του προγράμματος της UEFA Grassroots, το οποίο έχει σαν στόχο τη διάδοση και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες τόσο σε αγόρια, όσο και κορίτσια.
Η διοργάνωση αυτή αποτελεί διασκεδαστικά παιχνίδια, ώστε να φέρουν τα μικρά παιδιά πιο κοντά στο άθλημα και να τα εξοικειώσει, όσο και τους γονείς τους, με το ποδόσφαιρο.
Στα παιχνίδια αυτά συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια, ηλικιών 6 έως 11 ετών και κάθε ομάδα συμμετείχε με πέντε ποδοσφαιριστές (5Χ5), χωρίς αυστηρά διαιτητικά κριτήρια και φυσικά σε καμία περίπτωση να ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα.
Το θέαμα ήταν πολύ όμορφο και οι μικροί ποδοσφαιριστές έδειχναν να το χαίρονται ιδιαίτερα.
Εκ μέρους της διοργανώτριας Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος κ. Θ. Βαλσαμής, ο ταμίας κ. Αθ. Ψαρράς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ε. Αβάζαρος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι βοήθησαν οι προπονητές κ.κ. Διον. Λιονάτος (Ενωσιακός), Δ. Ζησιμάτος (Εικοσιμίας), Κ. Πίππος (Ιθάκη), Διον. Τσίγκανος (Εθνικός Κεφαλονιάς) και Χρ. Τζωρτζάτος (Διλινάτα).
Διακρίναμε επίσης στο Κλειστό τον πρόεδρο των Διλινάτων κ. Κ. Βαρτελάτο, το μέλος της ίδιας ομάδας κ. Στ. Αναλυτή και τον προπονητή Ακαδημιών των Φωκάτων κ. Τ. Βαρουξή.
Γιατρός αγώνα ο κ. Ανδρ. Τσιμάρας.
Τέλος το πρόγραμμα θα συνεχιστεί αύριο, Κυριακή 9/7 και πάλι στο Κλειστό στις 5 το απόγευμα, οπότε θα πέσει και η αυλαία του.










































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου