Κυριακή, Ιουλίου 29

Η σημερινή υποδοχή στον 3ο Ευρωπαίο αθλητή Γεράσιμο Γαλιατσάτο (Εικόνες)


Με δυο μετάλλια στο στήθος, ένα αργυρό και ένα χάλκινο και 3ος Ευρωπαίος αθλητής στην κατηγορία παίδων U17 στην άρση βαρών, επέστρεψε με πολλά χαμόγελα, σήμερα αργά το βράδυ στην Κεφαλονιά ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Νίκο Γαλιατσάτο.
Στην αίθουσα του αεροδρομίου «Άννα Πολλάτου» τον περίμεναν αγαπημένα του πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι γονείς, τα αδέλφια του, ο παππούς, η γιαγιά του μαζί με άλλους συγγενείς, καθώς και αρκετοί φίλοι του.
Στη συνέχεια και ενώ κατευθυνόταν για το Αργοστόλι τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, όπου οι φίλοι του με τις μηχανές τους τον συνόδευσαν, μέχρι την Λάσση, όπου στον χώρο δίπλα από το εικονισματάκι, στήθηκε ένα μικρό πανηγύρι με τον Γεράσιμο, αλλά και τον προπονητή του να πνίγονται στις αγκαλιές φίλων και συγγενών.
Όλοι πανηγύρισαν ένα ακόμη θαύμα από τα παιδιά του Νικόλα Γαλιατσάτου, οι μικροί Άτλαντες που γράφουν ιστορία στο άθλημα της άρσης βαρών και διαφημίζουν την Κεφαλονιά, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα μας, όπου γης.
Εμείς για ακόμη μια φορά να συγχαρούμε τον Γεράσιμο, που μας έκανε και αυτός, μετά τις επιτυχίες του αδελφού του Βαγγέλη, περήφανους, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο!
Συγχαρητήρια πολλά όμως αξίζουν και στον προπονητή τους Νικόλα Γαλιατσάτο που πραγματικά κάνει πολύ περισσότερα από όσα πρέπει για το άθλημα και τα παιδιά.
Να υπενθυμίσουμε ότι, μετά από αυτή του την επιτυχία, ο Γεράσιμος πήρε την πρόκριση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Νέων, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
Αύριο θα φιλοξενήσουμε βίντεο με δηλώσεις του αθλητή και του προπονητή του.
Εικόνες από την άφιξη του Γεράσιμου Γαλιατσάτου




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου