Τρίτη, Ιουλίου 17

Επιτυχίες για τον Κ.Ο.Α. (Φωτορεπορτάζ)


Το Σ/Κ που πέρασε ο ΚΟΑ διοργάνωσε με επιτυχία το Ενωσιακο πρωτάθλημα Ε3 τριών ηλικιακών κατηγοριών για παιδιά κάτω των 10, κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών από όλη την Πελοπόννησο και τη Ζάκυνθο.
Ο Κ.Ο.Α. συμμετείχε με παραπάνω από 40 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες και κατάφεραν να πετύχουν αρκετές διακρίσεις.
Συγκεκριμένα στα αγόρια κάτω των 10 ο Γιάννης Τόλης κατέλαβε τη 2η θέση στο κυρίως ταμπλό, Άγγελλος Σιαμάνης 3η θέση και ο Πλατανίτης Σέργιος ήταν νικητής στο ταμπλό consolation με 2ο τον Αλυσανδράτο Δημήτρη.
Στα κορίτσια κάτω των 10 η Φραγκισκάτου Έλενα κατέλαβε την 3η θέση στο κυρίως ταμπλό και η Βινιέρη Κων/να ήταν νικήτρια στο ταμπλό consolation.
Στα αγόρια κάτω των 12 ο Φουρνιέ Νώντας κατέλαβε την 3η θέση χάνοντας στον ημιτελικό από τον νικητή του τουρνουά παίζοντας όμορφο τένις.
Στα αγόρια κάτω των 16 ο Καμπανός Ευθύμιος κατετάγη 3ος μετά από έναν ημιτελικό που διήρκεσε 3 ώρες χάνοντας στις λεπτομέρειες.
Τέλος στα κορίτσια κάτω των 16 η Βαγγελία Βαγγελάτου πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία αποκλείοντας το Νο2 του ταμπλό στον 1ο γύρο και μετά κατά σειρά παίζοντας όμορφο τένις κατάφερε να φτάσει στον τελικό όπου η κόπωση από τον ημιτελικό καθώς αγωνίστηκε με το Νο 3 του ταμπλό σ´έναν αγώνα με συνολική διάρκεια 3,5 ωρών δε της επέτρεψε να διεκδικήσει τη νίκη.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, στους γονείς, στους προπονητές του ομίλου καθώς και στο Δ.Σ και τους διαιτητές των αγώνων για την άρτια διοργάνωση.
Επίσης στην Kefalonian lines για τα εκπτωτικά εισιτήρια που παρείχε στους αθλητές και συνοδούς.
Εικόνες





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου