Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

4-0 η Έρυσσος που θέλει κάτι παραπάνω στη συνέχεια... Αγωνία στον Ηρακλή για την 4η θέση


Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Καραβομύλου, διεξήχθη το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Β´ κατηγορίας, ανάμεσα στον Α.Ο. Ερύσσου και τον Ηρακλή Πρόννων.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Άγγ. Βουτσινά, βρήκε την ομάδα της Ερύσσου να επικρατεί με σκορ 4-0 και να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη.
Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Φάσεις και γκολ
Στο 8’ θα έχουμε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Καψιογιώργης θα γυρίσει την μπάλα στην περιοχή και ο Γρ. Πάπα από κοντά θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 14’ η ομάδα της Ερύσσου θα ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα ο Σπυρόπουλος, με πολύ ωραία κάθετη πάσα, θα βρει τον Παπαλεξάτο και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει το 1-0.
Στο 20’ πολύ ωραίο απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Καψογιώργη για την ομάδα της Ερύσσου από δεξιά, όμως η μπάλα θα καταλήξει στο αριστερό δοκάρι του Σταθάτου.
Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 27’ με τον Μανέντη να δίνει στον αμαρκάριστο Καχρίλα, το σουτ του οποίου θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καββαδία.
Στο 37’ νέα καλή στιγμή για τον Ηρακλή με τον Rrapaj, το σουτ του οποίου θα απομακρύνει με υπερένταση ο Καββαδίας.
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου θα είναι για την Έρυσσο, με τον Rexha να κάνει πολύ ωραίο σουτ και τον νεαρό τερματοφύλακα του Ηρακλή, Σταθάτο να κάνει εξίσου εντυπωσιακή επέμβαση, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Αυτό το 1-0 της Ερύσσου θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 62’ οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους.
Ο Πετρόπουλος θα πλασάρει, η μπάλα θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ θα την στείλει στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 66’ πολύ καλό απευθείας φάουλ του Καψιογιώργη για την Έρυσσο, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ηρακλή.
Οι φιλοξενούμενοι στο 70’ θα χάσουν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Ο Καββαδίας θα κάνει ασθενή απόκρουση και στην επαναφορά ο Rrapaj σε κενή εστία θα στείλει την μπάλα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 80’ η η ομάδα της Βόρειας Κεφαλονιάς θα πετύχει το 3-0 με τον Er. Sula, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας και με πολύ ωραίο πλασέ θα πετύχει το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.
Τέλος στο 90+3’ θα έχουμε το τελικό 4-0 και πάλι από τον ίδιο ποδοσφαιριστή της Ερύσσου, ο οποίος παράλληλα θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι, με πολύ ωραίο πλασέ, μετά από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Πετρόπουλου.
Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες για κάτι καλύτερο στη συνέχεια στους γηπεδούχους, ενώ αφήνει σε αγωνία τους φιλοξενούμενους μέχρι την επόμενη αγωνιστική, όπου θα γνωρίζουν, αν θα είναι αυτοί που  θα συνεχίσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς την κ. Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Σπ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Ερύσσου: (Δ.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Στεφάνι (70’ Πετρόπουλος), Ρεπούσης, Βασιλάτος, Πατρίκιος, Πετρόπουλος, Πάπα Γρ. (75’ Πάπα Αν.), Καψογιώργης, Rexha (58’ Κοψίνης), Σπυρόπουλος (66’ Sula), Παπαλεξάτος.
Ηρακλής Πρ.:(Γ. Ρασσιάς), Σταθάτος, Τότολος, Ρασσιάς Σπ., Xhelaj, Rrapaj Α., Μανέντης, Σπαθής (63’ Γκιάφης), Πούλος, Rrapaj R., Καχρίλας (75’ Καμπίτσης), Καμπίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου