Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15

Η pregame της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Την Κυριακή 17/2 συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με την 9η αγωνιστική, προτελευταία στροφή του και τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του προγράμματος, σε Κεραμειές - Έρυσσο.
Στις 11:30 το πρωί, αρχικά στις Κεραμειές, στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ή καλύτερα του πρωταθλήματος, ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακό, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τα πάντα ή και να βάλει "φωτιά" στο πρωτάθλημα.
Ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο ντέρμπι 
της αγωνιστικής φιλοξενεί τον Πυλαριακό
Σίγουρα, όποια από τις δυο ομάδες κερδίσει το τρίποντο, λογικά και εάν δεν ακολουθήσει κάποια μεγάλη έκπληξη, θα είναι και η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου.
Η συνέχεια την ίδια μέρα, αλλά στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, σε ένα άκρως ενδιαφέρον βαθμολογικά παιχνίδι,η Έρυσσος φιλοξενεί τον Ηρακλή Πρόννων που έχει μπει για τα καλά σε διεκδίκηση θέσης στην 4αδα, θέλει μόνο νίκη, για να εξασφαλίσει την 3η θέση που ίσως του εξασφαλίσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια.
Για τους φιλοξενούμενους είναι το τελευταίο παιχνίδι, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μένει να δούμε, αν θα είναι και το τελευταίο για φέτος ή θα υπάρξει συνέχεια.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή 17-2-2019   ώρα:  11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Πυλαριακός
Παναγιωτόπουλος Βασίλης
Χατζηγεωργίου Ν.
Κομητόπουλος Π.
2.
Κυριακή  17-2-2019   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Ηρακλής Πρ.
Βουτσινάς
Άγγελος
Ρηγοπούλου Δ.
Μαγουλάς Σπ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 9ης αγωνιστικής, του "μικρού" πρωταθλήματος, την Κυριακή 17/2/2019, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Κυριακή 10-2-2019
Κρίνεται η πρωτιά της κανονικής διάρκειας στο ντέρμπι
Με το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ανοίγει την αυλαία της, την Κυριακή 17/2 στις 11:30 το πρωί στις Κεραμειες, η 9η αγωνιστική.
Ένα μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη των ομάδων στην κανονική διάρκεια, αλλά και θα φέρει, τη μία ή την άλλη, ένα μικρό βήμα από την πρωτιά.
Πολύ σημαντικό λοιπόν το ντέρμπι και αναμένεται να πέσουν «κορμιά» για τη νίκη και το τρίποντο.
Οι «πράσινοι», που την προηγούμενη αγωνιστική απώλεσαν το αήττητο από τον ουραγό Ηρακλή Πρόννων στα Τζαννάτα, δεν έχουν άλλο περιθώριο βαθμολογικής απώλειας, αν θέλουν να είναι μέσα στο παιχνίδι της τελικής πρωτιάς.
Οι φιλοξενούμενοι, με ένα παιχνίδι λιγότερο και το ρεπό που έκαναν την περασμένη αγωνιστική θέλουν επίσης τη νίκη. Μια νίκη που θα τους κάνει αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα των +4 βαθμών που δίνει αυτή για τα playoffs.
Μέχρι τώρα, οι πρωτοπόροι και στα 6 παιχνίδια που έχουν δώσει έχουν 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και 13 βαθμούς, με αποτέλεσμα να κατέχουν την κορυφή.
Οι φιλοξενούμενοι από την Πύλαρο, με 5 παιχνίδια μέχρι τώρα, έχουν 4 νίκες, 1 ήττα και 12 βαθμούς ενεργητικό.
Έτσι, και με ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως αναφέραμε παραπάνω, βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στη «μικρή» κατηγορία.
Το σίγουρο είναι ότι, το Σάββατο στις Κεραμειές περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις δυο ομάδες να παλεύουν για μια σημαντική νίκη που θα τις φέρει πολύ κοντά στον στόχο τους και στην πρωτιά της τελικής κατάταξης.
Το περιμένουμε πολύ δυνατό και τις δυο ομάδες ικανές να φύγουν με τη νίκη από τον αγωνιστικό χώρο, μετά το 90λεπτο.
Ο Τ. Φωής δεν θα έχει στην διάθεση του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, αλλά και του πρωταθλήματος Χ. Beshaj που είναι τιμωρημένος.
Αποτέλεσμα Α΄γύρου: Το "τριφύλλι" είχε επικρατήσει μέσα στον Καραβόμυλο με σκορ 3-1.
    
Παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τους δυο
 Το απόγευμα της ίδια ημέρας και ώρα 3 στον Καραβόμυλο, θα έχουμε τη συνέχεια και ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα στην Έρυσσο και τον τον αναγεννημένο, τον τελευταίο καιρό, Ηρακλή Πρόννων.
Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και γα τις δυο ομάδες, αφού θέλουν μόνο νίκη. Οι μεν γηπεδούχοι για να βρεθούν κοντά σε ένα καλό τελικό πλασάρισμα, αφού περιμένουν και το αποτέλεσμα των Κεραμειών να τους δώσει το κάτι παραπάνω βαθμολογικά για τη συνέχεια.
Οι φιλοξενούμενοι, στο τελευταίο τους παιχνίδι για την κανονική διάρκεια, θέλουν τη νίκη και υπάρχει μεγάλη πίστη, ότι δεν θα είναι και το τελευταίο για φέτος.
Μια νίκη που στη συνέχεια τους κάνει ισχυρούς και θα είναι αδύνατον να χάσουν τη συμμετοχή τους στα plyoffs του πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του.
Η ομάδα της βόρειας Κεφαλονιάς, μετά από 5 αγώνες, βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό μέχρι σήμερα, 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες και 7 βαθμούς.
Όσον αφορά τώρα την ομάδα από τους Πρόννους, μετά από 5 σερί ήττες, δείχνει να ανακάμπτει και να κλείνει θέση στην τελική 4αδα. 
Στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα έχει, 2 νίκες, 5 ήττες και 6 συνολικά βαθμούς.
Σίγουρα πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι και οι δυο ομάδες είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν για τη νίκη και το "χρυσό" τρίποντο.
Το περιμένουμε πολύ ενδιαφέρον, με αγωνία και δύναμη. Τις δε ομάδες ικανές να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Αποτέλεσμα Α΄γύρου: Η Έρυσσος τυπικά φιλοξενούμενη, στο ίδιο γήπεδο είχε επικρατήσει με σκορ 3-0.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
6
4
1
1
12 - 5
13
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
5
4
0
1
19 - 5
12
3.
Α.Ο. Ερύσσου
5
2
1
2
9 - 97
7
4.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
7
2
0
5
7 - 19
6
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
7
1
2
5
4 - 13
5
    
Η επόμενη (10η) τελευταία αγωνιστική 
2-3/3/2019
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ερύσσου
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3.
Ρεπό:Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου