Τρίτη, Φεβρουαρίου 12

Επίσκεψη του Hugo Henriques στην Κεφαλονιά από 15 έως 17/2


Από την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, θα βρίσκεται στο νησί μας ο Hugo Henriques, Προπονητής της GPS SEE / Valencia C.F., για να μας μάθει όλα τα ποδοσφαιρικά μυστικά των «νυχτερίδων». Ο Κ. Henriques, θα επισκεφτεί τη σχολή της GPS SEE / Valencia C.F. - Kefalonia και θα περάσει το ερχόμενο τριήμερο με τους αθλητές και τους προπονητές της σχολής.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κύριος Henriques θα παρακολουθήσει τις προπονήσεις των παιδιών μας και θα συμμετέχει στην προπονητική ομάδα της σχολής. Ταυτόχρονα, οι προπονητές της σχολής θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον έμπειρο προπονητή για τους αθλητές της σχολής καθώς και για τη φιλοσοφία  της GPS / Valencia C.F. όσον αφορά την ανάπτυξη παικτών και την προπονητική μεθοδολογία που ακολουθούν οι «νυχτερίδες». 
«εκπαιδεύουμε ανθρώπους – δημιουργούμε ποδοσφαιριστές»  
Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. Νοτιοανατολικής Ευρώπης στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη και λειτουργεί ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Η Ακαδημία της Valencia C.F. έχει αναπτύξει το Προπονητικό της Μοντέλο με βάση το μοντέλο παιχνιδιού της πρώτης ομάδας, το οποίο έχει καθοριστεί από την ξεχωριστή ταυτότητα του συλλόγου.
Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του προγράμματος είναι και η εκπαίδευση και η κατάρτιση των προπονητών που θα διδάσκουν το πρόγραμμα ποδοσφαίρου στα παιδιά κάθε χώρας. Οι προπονητές σε κάθε χώρα εκπαιδεύονται πάνω στη μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια, το μοντέλο παιχνιδιού της και το προπονητικό μοντέλο της προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το πλαίσιο της κάθε χώρας. Υπεύθυνοι για αυτό είναι  εξειδικευμένοι προπονητές της GPS και της Valencia CF, με προηγούμενη εμπειρία στην Ακαδημία του συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου