Σάββατο, Ιουλίου 27

Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό του Κ.Ο.Α..... Νικητές οι Ε. Καμπανός - Ε. Βαγγελάτου (Φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και συγκεκριμένα στα γήπεδα τένις, το Εσωτερικό πρωτάθλημα masters 2019 του Κ.Ο.Α., με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του διπλού.
Νικητές αναδείχθηκαν οι πολύ καλοί αθλητές του ομίλου Ε. Καμπανός – Ε. Βαγγελάτου, απέναντι στους έμπειρους Ν. Μοντεσάντο – Γ. Παυλάτο.
Ήταν ένας πολύ ωραίος τελικός που κρίθηκε στα τρία σετ και συγκεκριμένα σε 2-1 υπέρ των νεαρών (6-3, 2-6 και 6-1).
Να αναφέρουμε, ότι στην διοργάνωση συμμετείχαν 64 αθλητές χωρισμένοι σε 32 ζευγάρια.
Τις απονομές έκανε ο νεοεκλεγείς Π.Σ. Δημ. Σπανός, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον τελικό!
Πολλά συγχαρητήρια στο δραστήριο Σύλλογο του Κεφαλληνιακού ομίλου αντισφαίρισης για την πολύ σημαντική δουλειά που πραγματοποιείται εκεί, αλλά και για τις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις που φιλοξενεί.
Επόμενο ραντεβού, την Δευτέρα 29/7, με την διεξαγωγή του Πανελλαδικoύ Τουρνουά Βετεράνων (Kefalonian open), μία διοργάνωση γιορτή που προσελκύει πολλές συμμετοχές και θα διαρκέσει μια εβδομάδα. 
Στη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα που έχουν κλείσει το 35 έτος της ηλικίας τους, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει και ειδική κατηγορία για αθλητές από 25 έως 35 ετών.
Ο Όμιλος προσκαλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους τις διοργανώσεως και να ζήσουν από κοντά τις δύο εκδηλώσεις γιορτή για το Κεφαλλονίτικο τένις.
Φωτορεπορτάζ από τον σημερινό τελικό του διπλού










































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου