Δευτέρα, Ιουλίου 1

Στον ιστορικό Πανιώνιο ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ


Κάτοικος Νέας Σμύρνης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ένα δικό μας παιδί, ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, ο οποίος υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιστορικό Πανιώνιο.
Ο Σεμπάστιαν, Πολωνός στην καταγωγή, που όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά, από τα πρώτα του βήματα, στην Ακαδημία του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, αλλά και αργότερα με τα Διλινάτα φάνηκε το σπουδαίο του ταλέντο, και όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε μια σπουδαία καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Η παρουσία του στην Κ-17 και Κ-20 του Ατρόμητου Αθηνών τον έφεραν στην Εθνική της πατρίδας του, όπου και αγωνίστηκε σαν βασικός στην Κ-20.
Τελευταία του ομάδα η ΑΕ Καραϊσκάκης.
Εμείς να ευχηθούμε στον Σεμπάστιαν υγεία και επιτυχίες στη νέα πρόκληση που του ανοίγεται, κάτι το οποίο θεωρούμε δεδομένο, αφού το ταλέντο του περισσεύει και το ήθος του, το εγγυάται.
Συγχαρητήρια Σεμπάστιαν – Καλή επιτυχία εκ μέρους όλων των Κεφαλλήνων και Θιακών φίλων του ποδοσφαίρου.
Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
Αποτέλεσμα εικόνας για πανιωνιος«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Σεμπαστιάν Χρουσιέλ. Ο διεθνής Πολωνός κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023.
Ο Σεμπαστιάν Χρουσιέλ, γεννήθηκε στην Σάμη της Κεφαλλονιάς και ξεκίνησε την καριέρα του από Παναθηναϊκό Κεφαλλονιάς και στην συνέχεια μετακόμισε στον ΑΟ Διλινάτα. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να ενταχθεί στην ομάδα Κ17 του Ατρόμητου, ενώ έπαιξε και στην Κ20.
Στην συνέχεια μετακόμισε στην πατρίδα του και αγωνίστηκε με την φανέλα της Ολίμπια Κρούντζιατζ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης, όπου κέντρισε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αναδεικνύεται νικητής και να τον εντάσσει στο δυναμικό του για τα επόμενα 4 χρόνια».
Διαβάστε παρακάτω μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Σεμπάστιαν  τον Οκτώβρη του 2015 στο Sportsthea:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου