Κυριακή, Ιουλίου 14

Αυλαία σήμερα με επιτυχίες στο τουρνουά open τένις με ημιτελικούς τελικούς (Φωτορεπορτάζ)


Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 14/7, το απόγευμα με τους αγώνες (ημιτελικοί – τελικοί) της 3ης ημέρας, στις εγκαταστάσεις τένις στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το τουρνουά open που διοργανώνει ο Κ.Ο.Α. για αγόρια και κορίτσια, απ’ όλη την Ελλάδα, σε τρεις κατηγορίες, προπαιδικό, κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών.
Ένα τριήμερο στο οποίο παρακολουθήσαμε σπουδαίους αγώνες, από νεαρά αξιόλογα παιδιά του τένις.
Η υψηλή θερμοκρασία δεν εμπόδισε τους  μικρούς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να μας προσφέρουν θέαμα και πολύ μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον.
Σημαντική επιτυχία για τον Κ.Ο.Α., ήταν η 1η θέση στην κατηγορία προπαιδικού – κατηγορία 10, του ο Γιάννη Τόλη που κατέλαβε την 1η θέση.
Επίσης στην κατηγορία 16 ετών στα κορίτσια η Ευαγγελία Βαγγελάτου συμμετείχε στον τελικό, όπου όμως ηττήθηκε από την Βασιλοπούλου του Α.Ο.Α. Πατρών.
Σε γενικές γραμμές, είχαμε μια πολύ όμορφη διοργάνωση με τους ανθρώπους του Κ.Ο.Α. να έχουν καταγράψει μια ακόμη επιτυχία, αφού όλα κύλησαν ομαλά, βάσει του αποτελέσματος, αλλά και των κριτικών από τους φιλοξενούμενους μας, που έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, από το υψηλό επίπεδο των αγώνων και την ομορφιά της Κεφαλονιάς!
Τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, ο νεοεκλεγείς Π.Σ. και αυριανός αντιπεριφερειάρχης, ένας άνθρωπος γέννημα θρέμμα του τοπικού αθλητισμού, ο κ. Σταύρος Τραυλός καθώς και ο πρόεδρος της ΣΤ Ένωσης κ. Λουκάς Λουκάτος, οι οποίοι πραγματοποίησαν και τις απονομές.
Γιατρός των αγώνων ο κ. Ανδρέας Τσιμάρας, που ήταν πανταχού παρόν και πρόθυμος να προσφέρει σε όποιον χρειαζόταν την βοήθεια του.
Πολλά μπράβο και στον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων του γηπέδου κ. Άγγελο Νεόφυτο για την άψογη κατάσταση του χώρου και των γηπέδων τένις!
Ραντεβού στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση του ομίλου, όπου τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και για μία εβδομάδα θα διεξάγει το Πανελλαδικό Τουρνουά Βετεράνων (Kefalonian open), μία διοργάνωση γιορτή που προσελκύει πολλές συμμετοχές. 
Στη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα που έχουν κλείσει το 35 έτος της ηλικίας τους, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει και ειδική κατηγορία για αθλητές από 25 έως 35 ετών.
Τέλος να συγχαρούμε τους διοργανωτές, αλλά και τους αθλητές που συμμετείχαν, για το όμορφο αγωνιστικό τριήμερο που μας πρόσφεραν και από όσα είδαμε το μέλλον τους ανήκει!
Φωτορεπορτάζ 3ης ημέρας τουρνουά open τένις
Ημιτελικοί - Τελικοί

















































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου