Σάββατο, Ιουλίου 13

Εντυπωσίασαν Π. Σταυρόπουλος - Α. Ζεβροσένκο στο camp του Α.Σ.Κ. (Μεγάλο φωτορεπορτάζ και Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 13/7 το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», το προπονητικό camp του Α.Σ.Κ. μικρών ηλικιών σε αγόρια και κορίτσια, με τη συμμετοχή και του Κεφαλληνιακού 2013.
Ήταν μια πρωτοβουλία του προπονητή των ακαδημιών του Συλλόγου Πάνου Ματιάτου με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου του Προμηθέα κ. Ευάγγελου Λιόλιου.
Η παρουσία ξεχωριστών ανθρώπων, όπως του πρωταθλητή Ελλάδος με την παίδων, γυμναστή του Προμηθέα Πατρών, Πάνου Σταυρόπουλου, αλλά και του μεγάλου πρώην καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ζεβροσένκο, έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην διοργάνωση και τα παιδιά έγιναν ακόμη σοφότερα, από αυτά που είδαν και διδάχθηκαν από τους παραπάνω.
Πράγματα που σίγουρα θα τα βοηθήσουν στο μπασκετικό τους μέλλον.
Ευχάριστη νότα η συμμετοχή του πρώην ψηλού του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνιζόμενος στο εκπαιδευτικό παιχνίδι που ακολούθησε στη συνέχεια, έδωσε χαρά και μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις δυο ομάδες του νησιού μας και ιδιαίτερα στον εξαίρετο προπονητή Πάνο Ματιάτο, για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, στον σπουδαίο γυμναστή του Προμηθέα, Πάνο Σταυρόπουλο και σε έναν μεγάλο αθλητή και πολύ περισσότερο καταπληκτικό άνθρωπο, τον Αλεξέι Ζεβροσένκο.
Έναν αθλητή με πολύ πλούσιο ιστορικό το οποίο αξίζει να αναφέρουμε παρακάτω:
Αλεξέι Ζεβροσένκο
3 φορές πρωταθλητής Euroleague (2 ΟΣΦΠ 1 ΤΣΣΚΑ)
6 Φορές πρωταθλητής και 3 κυπελλούχος Ρωσίας
Πρωταθλητής - κυπελλούχος Ελλάδος με ΟΣΦΠ
Πρωταθλητής Ευρώπης με την Ρωσία
Πρωταθλητής κυπέλλου Ούλεμπ το 2012-2013 με την Λοκομοτίβ Κουμπάν
Από το 2016 είναι γενικός μάνατζερ της παραπάνω ομάδας.
Να αναφέρουμε ότι στο Κλειστό παραβρέθηκαν οι προπονητές του Α.Σ.Κ. Μ. Δούλιας, Γ. Βουργίδης, Λ. και Ρ. Πολλάκη, ο έφορος Γ. Γιαννάτος και φυσικά ο Π. Ματιάτος. 
Από τον Κεφαλληνιακό 2013 παρόντες ήταν ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γ. Αντωνάτος και ο προπονητής των ακαδημιών Α. Δαμκαλής.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!
Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή






















































































































Πάνος Σταυρόπουλος
Πάνος Ματιάτος
Γιώργος Αντωνάτος
Στιγμιότυπα από την προπόνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου