Κυριακή, Φεβρουαρίου 2

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Σάμη - Πρόννοι 1-1


Σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη η αναμέτρηση, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Α.Ο. Πρόννων για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Το τελικό σκορ βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις.
Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με το πρώτο ημίχρονο να είναι μοιρασμένο για τις δυο ομάδες, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι θα έχουν την υπέροχη χωρίς, ωστόσο να μπορέσουν να την μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4’ οι ομάδα των Πρόννων θα ευτυχήσει να προηγηθεί στο σκορ 0-1.
Συγκεκριμένα ο Πολλάκης θα κάνει πολύ ωραίο γύρισμα από πλαγιά δεξιά και ο επερχόμενος Σπ. Κουρκουμέλης, με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κ. Μωραΐτη.
Στο 9’ οι γηπεδούχοι θα αγγίξουν το γκολ, όμως το σουτ του Καψογιώργου θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων.
Στο 11’ θα έχουμε την ισοφάριση για τον Α.Ο. Σάμης.
Συγκεκριμένα, ο Μετάι με πολύ ωραίο σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαβασιλείου για το 1-1.
Στο 37’ ωραίο σουτ του Μοντεσάντου από αριστερά, μπλοκάρει ο Κ. Μωραΐτης.
Στο 45’ ο Παπαδημάτος θα κάνει πολύ ωραία σέντρα από δεξιά και ο Ν. Μωραΐτης με κοντινή κεφάλια θα στείλει την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Πολλάκης θα προσπαθήσει από τη σέντρα να «κρεμάσει» τον Κ. Μωραΐτη με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.
Στο 47’ ο Μετάι θα κάνει πολύ ωραία σέντρα από δεξιά, ο Π. Κορσιάνος θα βρεθεί στην καρδιά της άμυνας, αλλά η κεφάλια του θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 55’ ο Πολλάκης θα προσπαθήσει και πάλι να «κρεμάσει» την Μωραΐτη, το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχειρεί θα στείλει την μπάλα περάσει έξω από το δεξί δοκάρι.
Στο 79’ πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια για τους γηπεδούχους, με αποδεκτή του Ζησιμάτο, το σουτ του οποίου στέλνει την μπάλα να περάσει, δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Αυτή θα είναι και η τελευταία αξιόλογη στιγμή του αγώνα.
Με αυτή την ήττα οι Πρόννοι θα χάσουν και άλλο πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη, αφού έμειναν αρκετά πίσω.
Για τη Σάμη ήταν μια ακόμη καλή εμφάνιση και κάπως έτσι αναμένεται να το πάει ως το τέλος και όπου καλύτερα τερματίσει.
Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς την κα Α. Δαμιανού και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Παπαδημάτος, Καψογιώργης (76’ Βιτωράτος Κ.), Πολυχρονάτος, Μωραΐτης Ν. Ζησιμάτος, Καππάτος,  Μετάι (68’ Αμούργης Ι.), Ζαχαράτος, Κορσιάνος Π., Τρίφι (60’ Σοφιανός).
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Χ., Πολυδωράτος, Κουρκουμέλης Αλ, Σπαθής, Κουρκουμέλης Σπ., Πολλάκης, Ρώσσης, Πρίφτι (83’ Δάρας), Μοντεσάντος (68’ Xhelaj), Κουρκουμέλης Κ. (46’ Αναγνώστης).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου