Δευτέρα, Φεβρουαρίου 3

Εντός έδρας ήττα "μαχαιριά" για τον ΝΕΟΛ... 61 - 66 από την Κόρινθο


Θριάμβευσε ο ΚΑΟΚ μέσα στο Ληξούρι μιας και εκτός από τη νίκη με 66-61 πήρε και τη διαφορά (+4) του ΝΕΟΛ στο παιχνίδι που άνοιξε την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου νότου.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την υπέρβαση τους, μιας και καθ’ όλη την εβδομάδα προετοιμασίας αντιμετώπισαν προβλήματα, με τον Αναγνωστάκη και τον Αυγενικό να απουσιάζουν, αλλά να δίνουν το «παρών» στο παιχνίδι και έτσι πήραν μια σπουδαία νίκη και ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με τον ΝΕΟΛ.
Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το προβάδισμα στο σκορ σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη στην Κεφαλονιά και να φτάσουν τους 26 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Το σύνολο του Ρουμελιώτη πήρε το προβάδισμα με 20-9, όμως ένα «ξέσπασμα» των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου έφερε το ματς στα… ίσια, ενώ έδωσε και «στιγμιαία» το προβάδισμα στον ΝΕΟΛ, με καλάθι του Ιωάννου και 2/2 βολές από τον Πολίτη.
Το σερί του Δανίκα (6-0) όμως έδωσε και πάλι τα ηνία στον ΚΑΟΚ, ο οποίος πήγε με το 38-32 στα αποδυτήρια.
Στην… επανάληψη η ομάδα από την Κόρινθο κατάφερε να βρεθεί ακόμα και στο +10 (59-49), όμως για μια ακόμα φορά ο ΝΕΟΛ «ροκάνισε» τη διαφορά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΣτα τελευταία κρίσιμα λεπτά ο Μήτσου με 2/2 βολές έγραψε το 64-58 υπέρ της Κορίνθου, με τον Θεοδωράκο να ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων (64-61) και να δίνει ελπίδα στην ομάδα του για ανατροπή.
Ο Αυγενικός δεν μπόρεσε να απαντήσει σε 32’’ να απομένουν, αλλά ούτε ο Συνοδινός από πλευράς ΝΕΟΛ κατάφερε να βάλει την μπάλα στο καλάθι σε σουτ μέσα από την ρακέτα (26’’). Ακολούθησε λάθος και από τους φιλοξενούμενους με τον Κωσταντίνου να χάνει την μπάλα σε προσπάθεια του για επίθεση.
Η αστοχία συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους, με τον Ιωάννου αυτή τη φορά να είναι ο «μοιραίος».
Από την άλλη ο Κόης στη λήξη του ματς (0:01’’) έγραψε το 66-61 και έδωσε εκτός από τη νίκη και τη διαφορά στην ομάδα του.
Διαιτητές: Νάστος - Ντάσης
Τα δεκαλεπτα: 9-20, 32-38, 44-50, 61-66
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος): Αντωνάτος 12 (2), Ιωάννου 7 (1), Τριφωνόπουλος 8, Ρεκουνιώτης 2, Πολίτης 18 (2), Θεοδωράκος 14 (2), Μπέτι 2, Αντωνάτος Ηλ., Συνοδινός, Λαμπρόπουλος, Πορτελάνος.
ΚΑΟΚ (Ρουμελιώτης): Μπούτρης 2, Μακρής, Δανίκας 9, Αναγνωστάκης, Τσαϊδας, Αυγενικός 15, Περρωτής 3, Μήτσου 4, Λακόβ, Κωσταντίνου 13 (3), Κόης 12 (6), Αδαμόπουλος 4 (1).  
Πηγή:http://basketa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου