Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 3

Την αντιπεριφέρεια επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής γυναικών υδατοσφαίρισης (Εικόνες)


Την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής γυναικών υδατοσφαίρισης, ο Κεφαλονίτης προπονητής κ. Τ. Λοράντος και τα κορίτσια που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το προολυμπιακό τουρνουά και τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Εκεί την υποδέχθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός και οι αντιδημάρχοι Αργοστολίου κ.κ. Γ. Τσιλιμιδός – Σπ. Σαμούρης, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της αντιπεριφέρειας, προκειμένου η αποστολή να τους ευχαριστήσει για τη βοήθεια που προσφέρουν  στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών.
Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας, παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεοφ. Μιχαλάτο (απουσίαζε και την παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Σπ. Σαμούρης), στον αντιπεριφερειάρχη κ. Στ. Τραυλο, στον αντιδήμαρχο Αργοστολίου κ. Γιωρ. Τσιλιμιδό για την προσφορά τους στην Κ.Ο.Ε. και στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών.
Μάλιστα, στον αντιπεριφερειάρχη παραδόθηκε και ένας πίνακας με το μαγιό της Εθνικής και την υπογραφή όλων των μελών που αποτελούν την αποστολή!
Όλοι οι παραπάνω, ευχήθηκαν στην Εθνική μας και στον Κεφαλονίτη κόουτς πολλές επιτυχίες, στις επίσημες διοργανώσεις που ακολουθούν, τονίζοντας παράλληλα ότι, η παρουσία της Εθνικής γυναικών και η επιλογή του κολυμβητηρίου μας από την ομοσπονδία αποτελεί τιμή για όλους μας.
Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι, η προετοιμασία της Εθνικής μας συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 7/9, οπότε και θα αναχωρήσει η από την Κεφαλονιά!
Τέλος να πούμε ότι, τα 16 κορίτσια του καμπ που ξεκίνησε στις 24 Αυγούστου στον Άγιο Κοσμά και είναι οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελένη Σωτηρέλη (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ειρήνη Νίνου, Χριστίνα Κότσια, Μαρία Πάτρα, Φωτεινή Τριχά, Φοίβη Αγγελίδη.
Στην Κεφαλονιά, βρίσκονται και οι συνεργάτιδες του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αντιγόνη Ρουμπέση - Φιλιώ Μανωλιουδάκη και ο φυσικοθεραπευτής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος.
Εικόνες















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου