Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 2

Με δικαιολογημένες απουσίες η σημερινή "πρώτη" των Φωκάτων


Ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την προετοιμασία τους τα Φωκάτα, έστω και με αρκετές δικαιολογημένες απουσίες, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων των παιδιών, ενόψει της νέας περιόδου 2019-2020.
Ήταν η μοναδική ομάδα που απέμενε να μπει στα δύσκολα και έτσι συγκεντρώθηκαν πλέον στο γήπεδο για το χτίσιμο της νέας ομάδας, του Συλλόγου της Λακήθρας.
Να αναφέρουμε ότι, τηρήθηκε άψογα το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. και όλοι οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις.
Ο πρόεδρος Νίκος Φωκάς υποδέχθηκε και στη συνέχεια στην ομιλία του, καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές ευχόμενος να έχουν μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, εξηγώντας τους ότι, θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους, λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου πανελλαδικά.
Όμως, όπως και να έχει, ζήτησε τα Φωκάτα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και κυρίως να χαίρονται από αυτό, αλλά και να γίνει ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι.
Τους τόνισε επίσης ότι, η διοίκηση θα είναι δίπλα τους και θα στηρίξει κάθε καλή προσπάθεια.
Στη συνέχεια, ο λόγος ανήκει στον προπονητή της ομάδας Γκόνι Ρέτσι, ο οποίος θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας της Λακήθρας και αυτή την χρονιά, προκειμένου να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο αρχικά να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, να είναι ανταγωνιστικό και στη συνέχεια να έρθουν και οι επιτυχίες για την επίτευξη των στόχων του.
Να θυμίσουμε ότι, προς το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος και μετά την αποχώρηση του Δ. Λιονάτου, ο κόουτς  πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο των Φωκάτων σε έναν μόνο επίσημο αγώνα, (Πρόννους 0-0) αφού υπήρξε η διακοπή του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Τέλος και μετά τα καθιερωμένα, πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» φετινή προπόνηση, με τον Γκ. Ρέτσι να…… τρέχει με το «καλημέρα» τους ποδοσφαιριστές του, αφού δεν υπάρχει πολύ χρόνος και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο τοπικό κύπελλο πλησιάζουν.
Να ευχαριστήσω τα παιδιά των Φωκάτων, ιδιαίτερα τον αρχηγό τους Χρήστο Φωκά για τα καλά και πολύ όμορφα λόγια τους, στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς!
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή «πρώτη» των Φωκάτων






















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου