Κυριακή, Φεβρουαρίου 18

Του έβαλε δύσκολα η Εικοσιμία, όμως ο Παλληξουριακός πέτυχε το 14Χ14 με νίκη και σκορ 2-1!

Με το παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα, Κυριακή 18/2/2024 στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι και με αυτό ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο Παλληξουριακός θα ξεπεράσει, έστω και με κάποιες δυσκολίες, που μέχρι πριν αυτό το παιχνίδι δεν είχε συναντήσει ιδιαίτερα, το εμπόδιο και της πολύ ανταγωνιστικής Εικοσιμίας. 

Η ομάδα του Τάσου Παπαθεοδωρόπουλου θα επικρατήσει με σκορ 2-1, αφήνοντας παράλληλα μία πίκρα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρουσιάστηκαν, όπως είπαμε ανταγωνιστικοί και ήθελαν να μη φύγουν από τον Άγιο Αντώνη με άδεια χέρια.

Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" θα διατηρήσουν το απόλυτο, θα το ανεβάσουν πλέον, 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στο 14Χ14, συνεχίζουν με το +8 από τον δεύτερο Πυλαριακό και απλά περιμένουν το τυπικό της ανάδειξης τους, ως πρωταθλητές της συγκεκριμένης φάσης.

Πλέον για την ομάδα της Λειβαθούς μίκρυνε η διαφορά από την 4η θέση, από Διλινάτα – Σάμη στον -1 βαθμό και χρειάζεται προσοχή στις επόμενες 4 αγωνιστικές.

Σε γενικές γραμμές στον Άγιο Αντώνη, έγινε ένα πάρα πολύ καλό, ισορροπημένο παιχνίδι από δύο ομάδες, που έδειξαν ότι αυτή την στιγμή παίζουν το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Η Εικοσιμία μετά την επίτευξη του 1-0 από τους γηπεδούχους, πατούσε καλύτερα και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι η κούραση, κάτι η αποβολή και το 2-1, έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους, προσέχοντας και την ανασταλτική τους λειτουργία, να πατάνε εκείνοι καλύτερα.

Τα γκολ του αγώνα

Με τη συμπλήρωση 20' στο ντέρμπι, ο Παλληξουριακός θα πάρει το προβάδισμα 1-0 με τον Ρεμούντη να κάνει την πάσα στην περιοχή για τον Μπράτι και ο τελευταίος, αφού στοπάρει τη μπάλα, με ωραίο πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα του Μαυρίδη.

Στο 40' οι γηπεδούχοι θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1, όταν στη σέντρα σουτ του Μπούσι, ο Ντ. Ντουκάι θα επωφεληθεί και με εξαιρετικό τελείωμα στην αριστερή γωνία του Βλάχου, θα ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Έτσι, το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο σκορ 1-1.

Στην επανάληψη και τη συμπλήρωση 68' στο ντέρμπι, οι γηπεδούχοι θα πάρουν και πάλι το προβάδισμα 2-1 με ωραία κεφαλιά του Ηλ. Αντωνάτου, μετά τη σέντρα του Μπερκή από δεξιά.

Οι φιλοξενούμενοι από το 75' και μετά, θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Κονόμη θα δει τη 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του διαιτητή κ. Θωμά και θα αποβληθεί.

Αυτό το γεγονός έδωσε στους γηπεδούχους τη δυνατότητα να διαχειριστούν καλύτερα το υπόλοιπο του παιχνιδιού και να διατηρήσουν αυτό το 2-1, όπως και έγινε!

Μετά και από αυτή τη νίκη, ο Παλληξουριακός βρίσκεται μία ανάσα από την πρωτιά της συγκεκριμένης φάσης του πρωταθλήματος, ενώ η Εικοσιμία θα παραμείνει μεν στη 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, την οποία θέλει να διατηρήσει, μιας και η δεύτερη έχει ήδη καπαρωθεί από τον Πυλαριακό, όμως η διαφορά της από την 4η και τις ομάδες των Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Διλινάτων μειώθηκε στον 1!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Κουκοβίνος, Ρεμούντης (46' Λυκούδης), Αντωνάτος Ηλ. (88' Γαβαλάς), Γεωργάκης, Συριάτος, Haxhiaj (46' Μπερκής), Μπράτι (61' Νουρεντίνι), Αντωνάτος Κ..

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης - Π. Στεφανάτος), Μαυρίδης, Τζάκης (86' Κουμαριώτης Κ.), Πίρρα, Καμπανός, Ηλιόπουλος, Βαλεντής (71' Ντρεγιάι), Κονόμη, Μπούσι, Ντουκάι Ντ., Φίλιππας (78' Κοσμετάτος), Μακρυνώρης (86' Αραβαντινός).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου