Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας

 

Συνεχίζεται την Κυριακή 25/2/2024 το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, με τα δύο παιχνίδια του προγράμματος της 6ης αγωνιστικής, πρώτης του β' γύρου.

Μία αγωνιστική με πολύ μεγάλο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον και στα δύο παιχνίδια, όπου αναμένουμε "μάχες" μιας και κρίνονται κομβικά, για την τελική σειρά κατάταξης των τριών από τις τέσσερις ομάδες, αλλά και καλό ποδόσφαιρο.

Ήδη ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό, μπαίνουμε στο δεύτερο με την έναρξη, όπως είπαμε του β' γύρου και πλέον τα λάθη κοστίζουν.

Δράση θα έχουμε σε δύο γήπεδα και συγκεκριμένα σε Ληξούρι και Αργοστόλι.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός.

                      

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 25-2-2024  ώρα:15:00

Δημοτικό Ληξουρίου "ΑΟ Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - ΑΟ Διλινάτων Β'

Κατερέλος

Ελευθέριος

Αντωνιάδης Ν.

Κομητόπουλος Π.

2.

Κυριακή 25-2-2024  ώρα:18:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου

Μπαζάρογλου

Περικλής

Αβάζαρος Χρ.

Μενεγάτος Ελ.

                      

Με το παιχνίδι του Δημοτικό Ληξουρίου μεταξύ Αστέρα Ληξουρίου - Α.Ο. Διλινάτων Β',  στις 3 το απόγευμα της Κυριακής 25/2/2024, θα ανοίξει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής, 1ης του Β' γύρου του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους πρωτοπόρους γηπεδούχους, που κυνηγάνε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια, αλλά το ίδιο ισχύει και μόνο αγωνιστικά για τους φιλοξενούμενους, αφού οι ομάδες Β' δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs και φυσικά ανόδου στην Α' κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από μία πολύ μεγάλη νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 4-1 επί του Α.Ο.Κ.Ι., θέλουν να συνεχίσουν να εντυπωσιάζουν στη διοργάνωση και να μπουν με το δεξί στον Β' γύρο.

Με νίκη, θα έχουν κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρωτιά και το πλεονέκτημα που δίνει αυτή στα playoffs.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι των Διλινάτων που προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, θέλουν με τη σειρά τους να βάλουν στοπ στις τελευταίες αποτυχίες και να επανέλθουν στις νίκες, με την έναρξη του δεύτερου μισού της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας στους 4 μέχρι τώρα αγώνες που έχει δώσει μετράει 3 νίκες - 1 ήττα και φιγουράρει στην κορυφή με 9 βαθμούς (12-5 τέρματα).

Η ομάδα του Απ. Κοκκόση μετά το εκκρηκτικό της ξεκίνημα, ήρθαν οι δύο συνεχόμενες ήττες και με τα ίδια παιχνίδια βρίσκεται στη 2η θέση σε τριπλή ισοβαθμία με Α.Ο.Κ.Ι. - Αναγέννηση Ληξουρίου, αφού μέχρι τώρα έχει 2 νίκες - 2 ήττες και 6 βαθμούς (5-9).

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, που μπορεί να δώσει κάποια παραπάνω τέρματα, μεταξύ δυο καλών ομάδων.

Ένα βήμα πιο μπροστά στις προβλέψεις είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι εκτός των άλλων, θέλουν να εκμεταλλευθούν και την έδρα τους.

Στο παιχνίδι του Α' γύρου ο Α.Ο. Διλινάτων Β' θα πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 στη μοναδική ήττα των γηπεδούχων που θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και  Π. Κομητόπουλο.

                     

Με το άλλο παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με το φως των προβολέων, ο Α.Ο.Κ.Ι. στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει την ισόβαθμη του Αναγέννηση Ληξουρίου, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Παιχνίδι που το τρίποντο είναι ο στόχος των δύο ομάδων για να παραμείνουν "ζωντανές" στο κυνήγι της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα βαθμών στα playoffs, αφού με ήττα είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι γηπεδούχοι, μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 1-4 από τον Αστέρα Ληξουρίου, δεν έχουν περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλεις, με την ολοκλήρωση του Α' γύρου και την έναρξη του Α' και θα παραταχθούν αποκλειστικά για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Μέχρι τώρα και στα 3 παιχνίδια που έχουν δώσει, ο απολογισμός τους είναι 2 νίκες - 1 ήττα και βρίσκονται στην 2η θέση (τέρματα 9-4), ισόβαθμοι της μεθαυριανής αντιπάλου του και του Α.Ο. Διλινάτων. Να θυμίσουμε ότι, έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και αναμένουν την απόφαση της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., όπου αναμένεται να προσθέσουν τρεις ακόμη βαθμούς.

Όμως και η αντίπαλος τους, η νεοσύστατη Αναγέννηση από το Ληξούρι, αν εξαιρέσει κανείς την βαριά ήττα στην πρεμιέρα, στη συνέχεια αρχίζει να παρουσιάζει μία καλή εικόνα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μετράει 2 νίκες - 2 ήττες (τέρματα 14-10).

Στο Αργοστόλι θα παραταχθεί με στόχο να διεκδικήσει ότι, καλύτερο της αναλογεί από το παιχνίδι.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, την Κυριακή το βραδάκι, περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη 3η τους νίκη, ώστε να παραμείνουν δυναμικά στο κυνήγι της πρωτιάς.

Οι φιλοξενούμενοι, θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί και μετά την 8αρα της προηγούμενης αγωνιστικής, στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Εθνοφρουρό, να μη φύγουν με άδεια χέρια!

Στο παιχνίδι του Α' γύρου ο Α.Ο.Κ.Ι. πέρασε από το "Α.Ο. Παλληξουριακός" με ευρεία νίκη και σκορ 6-0!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Περ. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ελ. Μενεγάτο.


        

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

9

4

3

0

1

12 - 05

2.

Α.Ο.Κ.Ι. 

6

3

2

0

1

09 - 04

3.

Α.Ο. Αναγέννηση  Ληξ.

6

4

2

0

2

14 - 10

4.

Α.Ο. Διλινάτων

6

4

2

0

2

05 - 09

3.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

0

3

0

0

3

01 - 14

                      

Αναλυτικά ο πίνακας των 10 πρώτων κατά αλφαβητική σειρά 

της κατάταξης στην Β' κατηγορία

α/α

Ποδοσφαιριστής

Σωματείο

Τέρματα

1.

Σιμωτάς Γιάννης

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

4

2.

Ζυκάι Τέλο

     Α.Ο. Αστέρας Ληξ.3

3.

Πολλάτος Δημήτρης

Α.Ο.Κ.Ι.

3

4.

Στρατιώτης Ιωάννης

Α.Ο.Κ.Ι.

3

5.

Αλυσανδράτος Ανδρέας

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

2

6.

Αναλυτής Γιώργος

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

2

7.

Μπουσάι Ντόναλντ

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

2

8.

Μπουρλώτος Ζαχαρίας

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

2

9.

Παπαροδόπουλος Παναγ.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

2

10.

Πλατανίτης Στέργιος

Α.Ο.Κ.Ι.

2

Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με 1 τέρμα

                      

Η επόμενη (7η) αγωνιστική
(3/3/2024)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ. - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

2

Α.Ο. Διλινάτων Β' - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Ρεπό: Α.Ο.Κ.Ι. 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου