Τρίτη, Φεβρουαρίου 13

Η Pre game των αυριανών επαναληπτικών ημιτελικών του τοπικού κυπέλλου

Αύριο Τετάρτη 14/2/2024 συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο με τους 2 επαναληπτικούς ημιτελικούς αγώνες του προγράμματος

Αύριο Τετάρτη 14/2/2024, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο τοπικό κύπελλο, με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς αγώνες της σειράς ή την 2η αγωνιστική, αν θέλετε.

Δύο παιχνίδια με διαφορετικό αγωνιστικό ενδιαφέρον. Το ένα στον Σταυρό, μεταξύ Προόδου Ιθάκης - Παλληξουριακού, αναμένεται διαδικαστικού χαρκτήρα, αφού το 7-0 των "ερυθρόλευκων" στο πρώτο, δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανατροπής στους γηπεδούχους.

Το άλλο όμως του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανάμεσα σε Εικοσιμία - Σάμη, αν και οι γηπεδούχοι έχουν εκείνο το 4-3 της νίκης τους στον Καραβόμυλο, μαζί με ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις συγκεκριμένες ομάδες να δίνουν "μάχη" για τη συμμετοχή τους, στη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου και στον τελικό της διοργάνωσης, όπου εκεί αναμένουμε την παρουσία του περσινού finalist Παλληξουριακού. 

Οι παραπάνω επαναληπτικοί αγώνες των ημιτελικών, θα διεξαχθούν στα γήπεδα Σταυρού και Αργοστολίου.


---------------  ***  ---------------

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική και οι διαιτητές

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Τετάρτη 14-2-2024  ώρα:13:30

Δημοτικό Σταυρού

Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. - ΑΟ Παλληξουριακός

Τοττάκης

Χαράλαμπος

Κωνσταντέλλος Κ.

Θωμάς Β.


2.

Τετάρτη 14-2-2024  ώρα:15:15

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης

Καραΐσκος

Απόστολος

Αντωνιάδης Ν.

Πλαχούρας Στ.

         

Τα βλέματα όλα είναι στραμένα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Διαδικαστικού χαρκτήρα στο Σταυρό της Ιθάκης

Τετάρτη 14/2/2024

Συνέχεια των ημιτελικών με τους επαναληπτικούς αγώνες της σειράς και την αυλαία να ανοίγει αύριο Τετάρτη 14/2 και ώρα 13:30 το μεσημέρι στο "Ν. Ραυτόπουλος" του Σταυρού, με το σχεδόν αδιάφορο παιχνίδι, ανάμεσα στην τοπική Πρόοδο Ιθάκης και τον Παλληξουριακό.

Ένα παιχνίδι, που σίγουρα το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Ληξούρι και εκείνο το 7-0, δεν αφήνει περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι καλό, απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και την καλύτερη ομάδα του τοπικού.

Οι "ερυθρόλευκοι", ήδη έχουν ετοιμάσει το "κουστούμι" του τελικού και αυτό που περιμένουν είναι να μάθουν τον άλλο finalist. Εικοσιμία η Σάμη;

Οι γηπεδούχοι, θα προσπαθήσουν να φανούν όσο αυτό είναι εφικτό ανταγωνιστικοί, να χαρούν ένα ποιοτικό παιχνίδι και να διεκδικήσουν το καλύτερο.

Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" και  από τη δική τους πλευρά, θα παρουσιαστούν σοβαροί, ανεξάρτητα από το 7-0 του πρώτου αγώνα, που ουσιαστικά τους έδωσε την πρόκριση στον τελικό και παράλληλα να διατηρήσουν το φετινό τους αήττητο.

Στο Σταυρό, περιμένουμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες που ίσως να φέρει αρκετά γκολ, αλλά και να το ευχαριστηθούν όσοι το παρακολουθήσουν.

Αυτή, είναι η τρίτη μεταξύ τους συνάντηση για φέτος. 

Η πρώτη για το πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν εύκολα στο Άγιο Αντώνη με σκορ 9-0 και η δεύτερη στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών, όπως προαναφέραμε όπου και εκεί στο ίδιο γήπεδο, πήραν τη δεύτερη νίκη τους με σκορ 7-0!

Διαιτητής ο κ. Χαρ. Τοττάκης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Β. Θωμά.

         

Με το παιχνίδι μεταξύ Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Σάμης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των επαναληπτικών ημιτελικών της διοργάνωσηςκαι τις δύο ομάδες να στοχεύουν στο ένα από τα δύο "εισιτήρια" του τελικού. 

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που στα μεταξύ τους παιχνίδια βγάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, ποιότητα, τίποτε εξ' αρχής δεν είναι δεδομένο και έτσι περιμένουμε και αυτό.

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, μετά τη μεγάλη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι του Καραβόμυλου, όμως τίποτε δεν έχει κριθεί, σε αυτή τη "μάχη" που θα βγάλει στο τέλος τον δεύτερο finalist του μεγάλου τελικού.

Βασικός στόχος και των δύο για φέτος, είναι η συμμετοχή τους στο τελικό και η διεκδίκηση του τίτλου που όπως είναι η διαμορφωμένη κατάσταση στον άλλον ημιτελικό της Ιθάκης, θα τους περιμένει ο Παλληξουριακός.

Εικοσιμία - Σάμη, δύο πολύ ποιοτικές και νεανικές ομάδες, την πρώτη το τελευταίο καιρό να παίζει το καλό ποδόσφαιρο, να παίρνει αποτελέσματα και εν τέλει να αρέσει, ενώ η δεύτερη μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, ήρθαν πολές ατυχίες με τραυματισμούς και απουσίες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ωστόσο σε όλα της τα παιχνίδια, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και έτσι θα κάνει και στο συγκεκριμένο, που ίσως να είναι το πιο σημαντικό της φετινής χρονιάς.

Περιμένουμε ένα μεγάλο ημιτελικό, με ωραίο ποδόσφαιρο, ποιότητα και τους γηπεδούχους μετά το 3-4 του πρώτου αγώνα, να πηγαίνουν για δύο αποτελέσμα, ώστε να κλείσουν θέση στον τελικό, αφού και μία ισοπαλία τουα αρκεί για αυτό.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με στόχο να διεκδικήσουν στα ίσια την πρόκριση και να φτάσουν στον δεύτερο τελικό της ιστορίας τους, μετά από αυτόν του 2017, όπου και κατάκτησαν τον τίτλο.

Οι συγκεκριμένες ομάδες, θα συναντηθούν για 6η φορά τη φετινή σεζόν και τους γηπεδούχους, εντός γηπέδου να μην έχουν γνωρίσει την ήττα (3 νίκες - 2 ισοπαλίες). 

Οι δύο πρώτες, στους ομίλους του θεσμού, με εκείνον τον πρώτο επεισοδιακό αγώνα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, που είχε διακοπεί με το σκορ στο 4-4, ενώ στον επαναληπτικό του Καραβόμυλου, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς σκορ και τέλος για τον πρώτο ημιτελικό στον Καραβόμυλο, πριν μία εβδομάδα και την  Εικοσιμία να επικρατεί με σκορ 4-3.

Επίσης, άλλες δύο για το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας με νικήτρια την ομάδα της Λεβαθούς και στα δύο, 2-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 3-1 στον Καραβόμυλο.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Αντωνιάδη και Στ. Πλαχούρα.

         

Η επόμενη  αγωνιστική

Τελικός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου