Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22

Μεγάλο παιχνίδι στο Κλειστό Κεφαλληνιακός - Σκαγιοπούλειο για μία θέση στα playoffs ανόδου στη Α1 (ΠΡΟΣΟΧΗ αλλαγή ώρας 3 μ.μ.)

Κομβικό για τη πορεία του και για μία θέση στα playoffs ανόδου στην Α1, δίνει την Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 2 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός, όπου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., φιλοξενεί το Σκαγιοπούλειο.

Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την ομάδα μας, που θέλει μόνο νίκη απέναντι στο δυνατό Σκαγιοπούλειο, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα που θα την οδηγήσει στα play - off ανόδου, στην Α1 ΕΣΚΑΗ!

Μία μεγάλη "μάχη", που οι παίκτες του coach Π. Κωστίδη, θα χρειαστούν τη βοήθεια των φίλων τους και για αυτό, όλοι πρέπει να παραβρεθούμε την Κυριακή το μεσημέρι στο Κλειστό για το μεγάλο παιχνίδι.

Στην ομάδα μας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, ενώ και η ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στην Πάτρα με αντίπαλο τον Πυρσό, είναι στα ύψη!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Κεφαλληνιακός είχε γνωρίσει την ήττα στο Κλειστό Ροϊτίκων στην Πάτρα με σκορ 76-65.

Αναλυτικά η 19η αγωνιστική

Η βαθμολογία

Η επόμενη (20η) Αγωνιστική

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου