Σάββατο, Φεβρουαρίου 17

“Κλείδωσε” 2η θέση και πλεονέκτημα στα palyoffs ο Πυλαριακός..... 4-3 τα Διλινάτα

Σημαντική νίκη με σκορ 4-3 θα πετύχει σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα ο Πυλαριακός, με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων και θα εξασφαλίσει θέση στα playoffs και μάλιστα τη 2η (μόνο το τυπικό απομένει).

Οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου και σε αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ καλοί αγωνιστικά και έδειξαν ότι η 2η θέση τους αξίζει και την δικαιούται και με το παραπάνω.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στα Μακρυώτικα έγινε ένα πολύ μεγάλο και δυνατό, σε όλη τη διάρκεια του παιχνίδι και τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε ανοικτά και κυνήγησε το "2".

Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους και βοήθησαν να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι με αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα μακρινό σουτ του Ν. Τανουσάι και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1.

Πρόσωπο φυσικά του αγώνα, ο εξαιρετικός επιθετικός των γηπεδούχων Αντώνης Γιαννάτος, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων!

Μία ακόμη νίκη που είναι η 11η φετινή, "κλειδώνουν" θέση στην 4αδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την 2η και το πλεονέκτημα των +2 βαθμών στα playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι, παραμένουν σε τροχιά 4αδας, όμως απέκτησαν συγκάτοικο σε αυτήν (4η θέση) τον Α.Ο. Σάμης, που θα περάσει λίγες ώρες πριν, νικηφόρα από τον Σταυρό και τον γηπεδούχο Οδυσσέα, με αποτέλεσμα η συνέχεια για την ομάδα του Γκ. Ρέτσι να γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, με τη δύναμη της έδρας θα προηγηθούν στο σκορ 1-0.

Ο Γ. Καλλιβωκάς στο 13', θα βγάλει την κάθετη πάσα αριστερά στον Γιαννάτο, αυτός θα κόψει για τον Μανωλάτο που θα κάνει το σουτ, στην πορεία της μπάλας θα πεταχτεί και πάλι ο Αντ. Γιαννάτος και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο, συγκεκριμένα στο 29' θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν σε μία σχεδόν χαμένη μπαλιά του Σαλιάι, ο επιθετικός του Πυλαριακού θα την κυνηγήσει, θα την σταματήσει πάνω στη γραμμή του άουτ, θα αποφύγει τους Αλ. Πολλάτο – Παγανία και με πλασέ σε κενή εστία θα πετύχει το 2-0.

Αυτό το 2-0 θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Στο δεύτερο σε ένα τρελό τελευταίο 15λεπτο όπου επιτεύχθηκαν 5 τέρματα, οι φιλοξενούμενοι στο 74' θα μειώσουν σε 2-1 με τον Αλ. Πολλάτο να κάνει το πρώτο σουτ, η μπάλα να σταματάει στα σώματα των αμυντικών και στην επαναφορά με νέο δεύτερο σουτ ο ίδιος, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δ. Καλλιβωκά.

Η απάντηση των γηπεδούχων θα έρθει στο 84' με τον Κλειτογιάννη να βρίσκει με ωραία κάθετη αριστερά, τον Γιαννάτο και αυτός με ένα εντυπωσιακό πλασέ θα πετύχει το 3-1.

Μετά από δύο λεπτά, σε μία ίδια περίπου φάση και την κάθετη αυτή την φορά του Γ. Καλιβωκά από δεξιά, ο Γιαννάτος, απέναντι από τον Παγανία με πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1 της ομάδας του και το δικό του χατ τρικ.

Οι φιλοξενούμενοι, θα αντιδράσουν και στο 87' με τον Ντόστι θα μειώσουν σε 4-2, όταν θα κερδίσει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου θα προχωρήσει και με ωραίο πλασέ θα νικήσει το Δ. Καλιβωκά.

Μετά από 2' ο Σταμούλης θα ανατρέψει στην περιοχή τον Αλ. Πολλάτο και θα υποδειχθεί το πέναλτι.

Εκτελεί ο Χασάι εύστοχα για το 4-3.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στα Μακρυώτικα στο σπουδαίο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Π. Κομητόπουλο. 

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(---), Καλιβωκάς Δ., Παπαδάτος, Κλειτογιάννης, Μανωλάτος (80' Ποταμιάνος Α.), Σταμούλης, Σπανός, Καλλιβωκάς Γ., Γιαννάτος, Σαλιάι (71' Παπαλεξάτος), Γονατάς, Δρακάτος (80' Σινάι).

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι),Παγανίας, Μarku, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος (46' Ντόστι), Καλαφάτης, Γκερβένη, Κουράνης, Πολλάτος Αλ., Τανουσάι Ν., Χασάι, Φωκάς (70' Τζωρτζάτος Δημ.).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου