Κυριακή, Δεκεμβρίου 14

Θέμα: 2ο Τουρνουά Basket Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός»Ο Κεφαλληνιακός Α.Ο. σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ, διοργανώνει τo Σαββατοκύριακο 27 και 28 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου ‘Αντώνης Τρίτσης’ , το 2ο Τουρνουά Basket Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός», για αθλητές όλων των ηλικιών.
Ο Φώτης ήταν φίλος μας, συμμαθητής μας και παρά πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας της Κεφαλονιάς και ειδικότερα του Κεφαλλονίτικου αθλητισμού. Πραγματικά πιστεύουμε ότι ήταν πρωτοπόρος στην αθλητική δημοσιογραφία της Κεφαλονιάς. Προσπάθησε και πέτυχε να φέρει πιο κοντά μας όλα τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας με ολοκληρωμένα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, που θα τις ζήλευαν μεγάλοι αθλητικοί δημοσιογράφοι των Αθηνών. Σίγουρα ήταν και είναι σημείο αναφοράς για όλους τους αθλητικούς δημοσιογράφους της Κεφαλονιάς, αλλά και όλης της ελληνικής επαρχίας. Ο Φώτης αγαπούσε πολύ το basket και ήταν ο πρώτος που έκανε πιο εκτεταμένα ρεπορτάζ γύρω από το άθλημα, με πολύ ζήλο και αγάπη. Αναγνωρίζοντας λοιπόν τα όσα προσέφερε στον τόπο αυτό, εμείς θα τον τιμήσουμε δίνοντας το όνομα του στο τουρνουά, μιας και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του συνάδει απόλυτα με τον Φώτη, που ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο.
Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας την σοβαρότητα και την προσφορά της διοργάνωσης αυτής μας τιμά θέτοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 2ο Τουρνουά Basket Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς
Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο ‘ο Άγιος Γεράσιμος’ της Ι.Μ. Κεφαλληνίας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κεφαλονιάς.
Καλούμε όλους τους αθλητές του νησιού και όλων των ηλικιών (παιδιά, εφήβους και ενηλίκους) να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή του μπάσκετ βοηθώντας τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του τουρνουά είναι διαθέσιμες στην σελίδα του Κεφαλληνιακού στο facebook (www.facebook.com/kefalliniakos2013) και στο kao.gr.
Οι κατηγορίες του τουρνουά είναι:
Προ Μίνι: από 6 έως 8 ετών (κόστος συμμετοχής: προσφορά τροφίμων)
Μίνι: από 9 έως 12 ετών (κόστος συμμετοχής: προσφορά τροφίμων)
Παίδες: από 13 έως 15 ετών (κόστος συμμετοχής: 5 € ανά αθλητή)
Έφηβοι: από 16 έως 18 ετών (κόστος συμμετοχής: 5 € ανά αθλητή)
Ενήλικες: από 18 ετών και άνω (κόστος συμμετοχής: 5 € ανά αθλητή)
Σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα διανεμηθούν αναμνηστικά T-shirt τα οποία θα έχουν την υποχρέωση να τα φορούν κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Επίσης στους αθλητές θα παρέχονται νερό, χυμοί , σνακ και γλυκά.
Για το 2ο Τουρνουά Basket Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός» αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του γηπέδου τρόφιμα τα οποία μαζί με τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν στους συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη με ευθύνη του Φιλόπτωχου Ταμείου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κεφαλονιάς.
Ο Κεφαλληνιακός Α.Ο. σας παρακαλεί θερμά όπως παρευρεθείτε σε αυτή την εκδήλωση προσφέροντας το ελάχιστο που μπορείτε στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.
Τηλ. Επικοινωνίας για Δηλώσεις Συμμετοχής:                                         
Κουταβάς Αντώνης: 6972359507
Κουνάδης Χάρης: 6946956684
Αντωνάτος Γιώργος: 6978299575 
Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου