Τετάρτη, Δεκεμβρίου 24

Επίδειξη δύναμης από το ΝΕΟΛ, 99-55 την Κάτω Παναγιά


Επίδειξη δύναμης από το ΝΕΟΛ στον αγώνα με την Α.Ε Κάτω Παναγιάς. Οι παίκτες συνέχισαν και σήμερα την μικρή παράδοση που έχουν δημιουργήσει, να τελειώνουν το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Έχοντας φοβερή ευστοχία, προηγήθηκαν με 15 πόντους διαφορά, την οποία συνέχιζαν να διευρύνουν και στα επόμενα δεκάλεπτα, σταματώντας τελικά στους 99 πόντους!
Το παιχνίδι δεν ήταν ανταγωνιστικό, αλλά κατά περιόδους ο ΝΕΟΛ έπαιξε θεαματικό μπάσκετ  με transition game, με alley oops που σέρβιραν οι Παναγής Συνοδινός και  Μπακούρος και τελείωνε ο Χρήστος Συνοδινός, με ελεύθερα – και εύστοχα – τρίποντα από τους Παγώνη και Αλεξόπουλο, ενώ σκόραρε και ο πρωτοεμφανιζόμενος Κλαυδιανός. 
DSC_0696Ο Πρεντάνος ξαναβρίσκει τα πατήματά του, ενώ ο Μπακούρος τα κατάφερε καλά στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Βολτέρας, που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα λόγω τραυματισμού έπαιξε χωρίς να φορτσάρει, ενώ ο Παναγής Συνοδινός έπαιξε ακριβώς όσο χρειάστηκε μέχρι να «καθαρίσουμε»  το παιχνίδι και ξεκουράστηκε στη συνέχεια.
Σκόρερ ο Χρήστος Συνοδινός με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας, ενώ από κοντά σε ποσοστά και πόντους ήταν οι Αλεξόπουλος και Παγώνης (6 στα 10 τρίποντα!).
Ευτυχώς οι πολλές απουσίες (Σπυράτος, Μπελίτσης, Μουδήλος) δεν κόστισαν στην ομάδα που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει δυνατότερη, ενώ και ο προπονητής Μάρκος Τζουγανάτος δείχνει ότι μπορεί να παίρνει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες που χρησιμοποιεί κάθε φορά.
Δεκάλεπτα 32-17, 19-17, 26-15, 22-6 ημίχρονο 51-34.
Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Ασλανίδης
ΝΕΟΛ (Μ Τζουγανάτος), Κλαυδιανός 2, Συνοδινός Π 5 (1), Βολτέρας 4, Παγώνης 18 (6), Συνοδινός Χ 39, Μπακούρος 9 (1), Αλεξόπουλος 17 (3), Πρεντάνος 5, Πυλαρινός.
ΑΕΚ Κ. Παναγιάς (Δ Καμίλης), Ματσάνκος 4, Τσακουμάκος Γ 2, Περικλέους 13 (1), Φίτσαλος Ε.Σ 8 (2), Κόλλιας, Κασσαράς, Φίτσαλος Ε.Α 6, Ζαφείρης 2, Τσακουμάκος Ι 14, Ροζάκης Σ 6, Ροζάκης Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου