Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17

FIFA's Global Player Exchange Platform


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ από ειδικούς της FIFA η παρουσίαση της Global Player Exchange Platform. Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί από τη FIFA, η οποία και διοργάνωσε τη σχετική εκδήλωση, εκπρόσωποι των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Γαλατάσαραϊ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η Global Player Exchange Platform είναι επί της ουσίας μια παγκόσμια βάση δεδομένων για ποδοσφαιριστές. Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας, που έχει ως σκοπό την άμεση και ασφαλή επικοινωνία με όλο το παγκόσμιο επαγγελματικό ποδοσφαιρικό δίκτυο και την ορθή επιλογή ποδοσφαιριστών κατά τις μετεγγραφικές περιόδους, έχοντας στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι το σύνολο της επαγγελματικής πορείας των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην Global Player Exchange Platform.
Στη διοργάνωση της εκδήλωσης συνέδραμαν τους ειδικούς της FIFA και τα στελέχη του τμήματος διεθνών μετεγγραφών (TMS) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου