Τετάρτη, Απριλίου 27

Άνω ποταμιακός - Κάτω ποταμιακός αύριο στον Άγιο Αντώνη


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, (τα τελευταία χρόνια είχε ατονήσει) δυο παρέες από το Ληξούρι θα αναμετρηθούν στο γήπεδο του Άγιου Αντώνη, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα διαφορετικό από τους άλλους.
Στα πλαίσια ενός παραδοσιακού αγώνα παλαιμάχων (κάτι σαν Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός), που έχει σαν στόχο την φιλία, το ευ αγωνίζεσθε και παράλληλα την άθληση, ο Άνω Ποταμιακός αύριο το απόγευμα στις 5, θα αντιμετωπίσει τον  Κάτω Ποταμιακό. Να πούμε εδώ ότι ανάλογα που μένει κάποιος στο Ληξούρι είναι μέλος της μιας ή της άλλης ομάδας.
Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί ένα παλιό Ληξουριώτικο έθιμο και τα νέα παιδιά κάνουν μια προσπάθεια να το αναβιώσουν και να το διατηρήσουν για το μέλλον.
Όσοι Ληξουριώτες θέλουν λοιπόν, είτε από κάτω, είτε πάνω από το ποτάμι, αύριο να δουν και να παρακολουθήσουν αυτόν τον "ιδιαίτερο" αγώνα μπορούν να έρθουν αύριο Μ. Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου για να δουν νέες και παλιές δόξες του ποδοσφαίρου της Παλλικής.
Να αναφέρουμε εδώ ότι την πρωτοβουλία της διεξαγωγής αυτού του αγώνα την ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού Παναγής Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου